Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 10:00

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček ze Slavkova pod Hostýnem po Lužkovicích vyloupil i Lípu


Branky


0

Do Lípy zavítal v nedělním dopoledni nováček soutěže ze Slavkova pod Hostýnem, který v minulém kole před třístovkou fanoušků v domácím prostředí udolal rezervu Slavičína až v penaltové loterii. Lípa si v posledním domácím utkání vyšlápla na favorizované Malenovice a to chtěla zopakovat i v duelu s nováčkem. Proti však byl celek ze Slavkova, který o osudu utkání rozhodl již v prvním dějství, kdy nastřílel domácím hned čtyři branky. Ve druhém poločasu hosté polevili, domácím se podařilo vsítit dokonce dvě branky, ale na víc už v tomto duelu tentokrát neměli a hosté v závěru pečetili výhru pátým gólem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v prvním dějství vstřelili čtyři branky

Domácí nastoupili v hodně oslabené sestavě a od samotného začátku utkání to bylo znát. Hosté byli výrazně lepší a v prvním poločase rozhodli o výsledku utkání. Do druhého poločasu Slavkov prostřídal sestavu a domácí dvěma brankami korigovali pro ně nepříznivý výsledek. V samém závěru utkání hosté pečetili své vítězství 5:2.
Zdroj: http://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-mladcova-v-derby-deklasovala-louky-z-lidru-zavahal-jen-kostelec-20170829.html

Domácím se podařilo ve druhé půli snížit stav utkání

V Lípě také dominovali hosté ze Slavkova pod Hostýnem. Navíc gólman nováčka soutěže Neradil byl taky velmi kvalitní.  S obranou Lípy si hráli hostující útočníci jako kočka s myší. Domácí byli výrazně pomalejší  v první půli, až dá se říct hodněbezradní a nedokázali na obranu hostí něco kloudného vymyslet. Až v druhé půli trochu Slavkov pod Hostýnem pod dojmem výrazného náskoku  polevili,  hosté navíc nedali 2-3 tutovky, tak se začali domácí trochu zvedat, ale podařilo se jim pouze zkorigovat nepříznivý stav skore utkání,  Střelec Ponížil nebyl tentokrát tolik vidět, hru hostů  tvořil hlavně hráč č. 7 -  Josef Barot. Slavkov pod Hostýnem znovu ukázal svoji kvalitu a potvrdil, že jeho letošní výsledky nejsou vůbec náhodné. Po Lužkovicích vykradli Slavkovjané i další místní obec - Lípu a ukázali, že se s nimi musí v této sezoně hodně počítat, doma mohou počítat také s bouřlivým prostředím, které bývá dvanáctým hráčem.



Ohlasy k zápasu


Lípa
Zdeněk Kučera, divák: V Lípě měli navrch hostující hráči. Domácí byli výrazně pomalejší v první půli, až bezradní. Až v druhé půli trochu Slavkov polevili, nedali 2-3 tutovky, tak se začali domácí trochu zvedat, ale hosté si už výhru pohlídali.

TJ Slavkov pod Hostýnem
Facebook Slavkova:



Sestavy


Lípa
M. Vala [-] - J. Spáčil [-] , R. Václavík [-] (82. O. Němeček [-] ) , M. Slovák [-] (61. O. Krajča [-] ) , D. Víšek [-] , P. Křižka [-] , J. Šuba [-] (78. M. Haferník [-] ) , R. Dobízl [-] , P. Kořének [-] , R. Brázdil [-] , J. Horáček [-]

TJ Slavkov pod Hostýnem
L. Neradil [-] - R. Pálka [-] (70. L. Urbánek [-] ) , F. Kostov [-] , Z. Sadil [-] (78. D. Mrázek [-] ) , J. Barot [-] , J. Krajcar [-] , R. Ponížil [-] , V. Vrubel [-] , R. Sadil [-] (49. M. Urbánek [-] ) , M. Kužel [-] (59. P. Darebníček [-] ) , J. Pavlica [-]

ŽK: 14. R. Václavík , 75. M. Vala - 20. R. Pálka .
Hráči zápasu: J. Spáčil - J. Barot , J. Krajcar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VESELÝ Michal - ŠEVČÍK Igor, NĚMEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku