Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostínské béčko si doma poradilo s rezervou Křižanova


Branky


0

Domácí fotbalisté zůstávají i po třetím kole bez ztráty bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím vyšel vstup do utkání

Utkání na jaře o soutěž výše hrajících týmů přineslo od začátku domácí útočnou smršť. Hosté, kteří byli v nemalé míře poznamenaní probíhajícími bíteškými hody, měli v úvodních minutách problémy se zachytáváním domácích útočných výpadů a zejména zneutralizování aktivního Císaře se zdálo být takřka nemožné. Než si většina hostů uvědomila, že je na hřišti, svítila na ukazateli 8. minuta a skóre 2:0. Předzvěstí byl samostatný únik Císaře a nevyužitý volný přímý kop z 25 metrů, následovala série dlouhých autů do oblasti malého pokutového území, hosté se bránili srdnatě, leč pouze za cenu rohových kopů a z těch domácí nemilosrdně trestali. První gól z kopačky Večeři se ještě dá přičíst pohotovosti domácího střelce, který se po odraženém míči zorientoval nejrychleji ze všech, trestuhodné neobsazení Váši při druhém gólu už se z pohledu Křižanova omlouvá těžko. V následujících minutách to nevypadalo, že by domácí chtěli zvolnit, vyložené šance však přece jen postupně ubývaly. V té největší nedokázal ani nadvakrát Císař prostřelit hostujícího M. Homolu, další pokusy domácích pak končily povětšinou mimo tyče hostující brány, nebo je na poslední chvíli hasili křižanovští obránci. Začali se tedy osmělovat i hosté, jejichž ofenzivní snahu táhnul povětšinou Burian, vyložené šance z toho v danou chvíli ovšem nebyly. Přišel tedy zákonitě trest – na nákop domácích zcela nepochopitelně rezignovala celá hostující obrana, domácí se s minimem snahy dostali do brejku 2 na 1 a pro Císaře nemohl být problém poklidit míc z malého vápna do prázdné brány. Závěr první půle pak přinesl velice diskutabilní moment, kdy hostující Burian postupoval sám na radostínskou branku, domácí brankář jej před velkým vápnem zfauloval, nicméně z ruky na obě strany nepřesného sudího viděl pouze žlutou kartu.

Hosté zabrali až v samotném závěru, ale na body to již nestačilo

Těžko soudit, zda domácí podlehli uspokojení, hladina alkoholu v hostujících krvích se limitně přiblížila nule, ráz zápasu změnil vytrvalý déšť, který se na radostínský trávník snášel, nebo byly důvody úplně jiné, ale do druhé půle jak kdyby nastoupily úplně jiné týmy. Domácí se dobrých 20 minut stěží dostali k hostující brance a naopak začalo galapředstavení v zahazování šancí křižanovských. Ty nejvyloženější si připsali Částek, jenž úplně nekrytý napálil z penalty pouze břevno, Láznička, který nedokázal k tyči poklidit centr z malého vápna, Fendrych, jehož střelu z přímého kopu zlikvidoval domácí D. Homola, a opakovaně i Burian, jehož domácí bránili všemi možnými prostředky na hranici pravidel. Když už to Radostínu nešlo herně, pomohla jim opět jistota tohoto zápasu – rohový kop. Parádní centr na první tyč neomylně hlavou poklidil nejlepší hráč zápasu Císař. V době, kdy už bylo o výsledku rozhodnuto, se hosté přeci jen prosadili – z dorážky nemohl nedat Částek, pár minut na to se trefil i hrající trenér Hladík. Vzhledem k obrazu, jaký druhá půle přinesla, kdoví, jak by se domácí cítili, kdyby do konce zápasu chybělo byť 10 minut. Takto už křižanovští neměli na zvrat ani čas, ani sílu. Výsledkem hry vabank pak byly spíše šance na domácí straně, nicméně s Císařovými pokusy ať už z přímého kopu, tak ze samostatného úniku si M. Homola poradil. Zápas dvou rozdílných poločasů tedy dopadl vítězně pro domácí, hosté odjeli sice s vědomím, že body byly blíž, než výsledek napovídá, ale s prázdnou…



Ohlasy k zápasu



SK FC Křižanov B
Petr Hladík: V první půli jsme se probrali po 15 minutách a to už byl stav 2:0 pro domácí. Oba góly jsme dostali po rohových kopech. Poté byla hra vyrovnaná. Třetí gól jsme dostali na konci poločasu, když nás domácí opět překvapili rychlým vpádem do naší obrany. Druhý poločas byl 20 minut v naší režii, a kdybychom proměňovali brankové příležitosti, mohlo být vyrovnáno. Čtvrtý gól jsme opět dostali po rohovém kopu. V závěru se nám podařilo zkorigovat výsledek. I když jsme dnes dostali čtyři góly, což je hodně, rozhodla dnes dle mého názoru vyšší produktivita domácích v kombinaci s naším vlažným nástupem do zápasu.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - P. Večeřa [-] (66. O. Bradáč [-] ) , M. Šimek [-] , R. Fňukal [-] , T. Kadlec [-] - M. Gregar [-] (86. D. Krča [-] ) , L. Váša [-] (57. J. Koudela [-] ) , L. Dvořák [-] , D. Večeřa [-] - P. Císař [-] - D. Hrbek [-] (64. T. Staněk [-] )

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - P. Těšík [-] (18. P. Hladík [-] ) , J. Pavlík [-] , T. Horníček [-] , J. Mužátko [-] - M. Sklenář [-] , D. Uhlíř [-] , D. Fendrych [-] , M. Láznička [-] - M. Burian [-] , M. Částek [-] -

ŽK: 33. M. Šimek , 45. D. Homola , 55. D. Večeřa - 53. D. Uhlíř , 55. M. Burian .
Hráči zápasu: M. Burian .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LANDSMAN David - ŽILKA Jan, INVALD Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.