M. Havel 67.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Hamrů vydolovala v oslabení bod z Víru


Branky


0

Vír v domácím prostředí nedokázal využít přesilovku po vyloučení hamerského hráče Františka Chlubny, a tak se oba celky rozešly smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Vír nakonec vyrovnal, ale získal jen bod



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Petr Šenkýř: Ve Víru se hrálo na dosti těžkém terénu. Hřiště bylo hodně podmáčené a po zápase dorostenců i rozbité. Fotbal se nehrál nijak pohledný, ale díky terénu více bojovný .První polovinu měli mírnou převahu hosté, ale šance měli obě mužstva, ale žádná se neujala.Ve druhé půli se ujali vedení hosté hned v první minutě .Poté se začali prosazovat domácí, ale ani ty nejvyloženější šance nemohli proměnit i díky dobrým zákrokům brankaře hostů. Až v 67 minutě po skrumáži před brankou hostí se domácí prosadili.Hosté hráli dosti tvrdě až na to doplatili vyloučením a mohli mít vyloučených i víc.

FC Hamry nad Sázavou B
Jaroslav Krejčí: Na velice těžkém terénu jsme vybojovali alespoň bod. Od 66. minuty jsme hráli v oslabení, a to rozhodlo o tom, že nemáme všechny body.



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - T. Piskač [-] , D. Lahodný [-] (89. T. Deiss [-] ) , M. Havel [-] , M. Matuška [-] , E. Čech [-] - D. Šenkýř [-] , V. Oliva [-] - M. Kulpa [-] , V. Oliva [-] (68. M. Exl [-] ) , M. Krejčí [-] (64. V. Sedler [-] )

FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - I. Sojma [-] (64. V. Kříž [-] ) , M. Smejkal [-] , Š. Vrša [-] (85. M. Poul [-] ) , L. Sýs [-] , P. Vašek [-] , J. Kolarik [-] , F. Chlubna [-] , A. Zátopek [-] , T. Novotný [-] , M. Petrik [-]

ŽK: 58. T. Piskač - 5. Š. Vrša , 9. F. Chlubna , 50. J. Kolarik , 59. I. Sojma , 88. M. Petrik . ČK: 66. F. Chlubna .
Hráči zápasu: M. Havel - L. Sýs , L. Benc .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - PISKAČ Lukáš (N), BUKÁČEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.