Sýs s Kolarikem přestříleli Řezníčka


Branky


0

Béčko Hamrů si doma poradilo s rezervou Měřína a v tabulce se dotáhlo na vedoucí Ujčov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry vedly o dvě branky

Do zápasu jsme nastoupili s vědomím, že nás čeká těžký soupeř, čemuž odpovídalo i postavení v tabulce a zápasy z minulých sezón, kde rozdíl byl vždy jen o gól.

V poslední době nás trápí začátky utkání, proto jsme si řekli, že musíme hrát soustředěně a naplno, bohužel si to nikdo nevzal k srdci a opět jsme doplatili na laxní vstup do zápasu a již v 2. min inkasovali gól z kopačky L. Řezníčka. Soupeř měl dobrý pohyb na hřišti a rychle napadal naše rozehrávky. Snažil se rychle rozehrávat do stran a přenášet hru z jedné stany na druhou, což nám dělalo hodně problémy a my to museli řešit za cenu faulu.

Naštěstí soupeř využil pouze zaváhání z druhé minuty a naše hra se od 15. min začala trochu zlepšovat a vyrovnávat. Nebyl k vidění vzhledem k počasí a stavu trávníku (mokro) nějak kombinační fotbal. Bylo to o bojovnosti a důrazu.

Odměnou zlepšené hry bylo vyrovnání ve 20. minutě, kdy ve středu hřiště vyhrál hlavičkový souboj J. Kolarik, tento balon prodloužil cíleně za obranu F. Chlubna, kde si naběhnul zkušený L. Sýs, který nádherně přeloboval vybíhajícího brankaře a srovnal tak na 1:1.  

Po vyrovnávající brance se zlepšil náš pohyb a nasazení a odměnou byla druhá branka L. Sýse, který byl důrazný v napadání ve vápně, kdy brankář vyrazil střelu před sebe a dobíhající L. Sýs dopravil s pomocí obránce míč do sítě – 2:1.

Soupeř byl viditelně zaskočen a toho jsme za 7 minut (36. min) opět využili, kdy po pěkné akci z pravé strany (F. Chlubna, M. Gregar) se dostal do vápna M. Gregar a po krásné přihrávce zakončil pod břevno nabíhající J. Kolarik – 3:1. Hlavní díl na této brance měl přihrávající M. Gregar.

Za tohoto stavu se šlo do kabin a dívaci i trenér mohli být s prvním poločasem spokojeni.

Kolarik pečetil v závěru výhru Hamrů

Druhý poločas jsme čekali nápor hostů, ale soupeře do větších šancí nepustili. Z jedné nepřehledné akce ve vápně soupeře mohl pojisti vedení A. Zátopek, kdy z otočky vystřelil a těsně minul bránu, stav tak zůstal nezměněn. Postupem času se začal obraz hry měnit (od 60.min) a soupeř se dostávat více do šancí a přehrával nás. Až moc jsme se tlačili dopředu, nepodrželi míč a nestihali se vracet. Zbytečně jsme se tak dostávali pod tlak. V 76.min toho využil Měřín, kdy po centru z půlky hřiště nestačil zasáhnout obránce A. Zátopek, míč se tak dostal za obranu a zabíhající L. Řezníček nedal brankáři šanci. – 3:2.

Hra se pak přelévala z jedné strany na druhou a i přes menší převahu soupeře se nám podařilo dostat do gólové šance, kdy po levé straně prošel přes obránce do vápna P. Vašek, který poslal nádherný centr na nabíhajícího J. Kolarika, který bohužel hlavou netrefil bránu.

Měřín se snažil vyrovnat, ale neúspěšně, nedokázal využít ani 3 rohy po sobě, kdy jsme nedokázali bezpečně odkopnout míč z vápna … Definitivní rozhodnutí padlo v 85. min po jednom z rohů, kdy se odrazil míč a dobíhající J. Kolarik přes obránce „dotlačil“ míč do sítě a pečetil na 4:2.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Jaroslav Krejčí: Do zápasu jsme opět vstoupili lehkovážně. Paradoxně rychlý gól nás nakopl a do kabin jsme šli za stavu 3:1. Druhý poločas jsme ubojovali a i když soupeř snížil na rozdíl jedné branky, bojovali jsme dál, za což jsme byli odměněni gólem. Děkuji hráčům za bojovnost a velice chválím hru soupeře, která se velice špatně bránila.

TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Když konečně nezaspíme začátek utkání, tak spíme rovnou zbytek celého poločasu. Všude pozdě, neabsolvované souboje, zbytečné chyby při rozehrávce. Když jsme si konečně na konci zápasu vytvořili tlak, tak místo vstřeleného vyrovnávacího gólu znovu inkasujeme. Výborně v obraně zahrál Štěpán Král a zároveň golman Pavel Jurek.



Počet diváků: 52. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - ZÁBRANSKÝ Jiří (N), PETERKA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.