Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Hamrů využila přesilovku ve druhém poločase


0

Kladiváři se po týdnu oklepali z debaklu v Ujčově a ve druhém poločase rozhodli zápas proti oslabenému soupeři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář David Starý viděl červenou kartu

V pátém kole III. třídy přijelo do Hamrů mužstvo Věchnova. Domácí rezerva vstoupila do soutěže po dvou úvodních výhrách dobře, ale v minulém kole musela spolknout hořkou pilulku v podobě osmibrankového debaklu v Ujčově. Věchnov se naopak trápí a s jedním bodem zůstává na spodku tabulky. Domácí začali v sestavě posíleni i s Jiřím Zábranským, který zužitkoval svoje letité zkušenosti a poslal domácí do vedení - 1:0. O pět minut později se sám před Starým objevil další matador v sestavě kladivářů Miloš Smejkal, ale svoji šanci neproměnil.V 18. minutě se po faulu za šestnáctkou muselo červenat a brankář hostí David Starý musel předčasně do sprch. Domácí to ale k překvapení všech nenakoplo, ale sami inkasovali. V 32. minutě Ondřej Ostrýž zkušeně zakončil - 1:1. Do poločasu již branka nepadla a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Kladiváři se brankově prosadili ve druhém poločase

Po přestávce domácí začali hrát a výsledkem byla tříbranková kanonáda domácích, kteří během sedmi munut rozhodli o osudu zápasu. Nejprve v 51. minutě svoji druhou brankou v zápase poslal domácí do vedení Jiří Zábranský - 2:1. O tři minuty nato se konečně prosadil také Miloš Smejkal - 3:1.  V 58. minutě pak přidal branku Michal Černý - 4:1. Menší domácí euforie využil po chybě hamerské obrany v následující minutě Vojtěch Martinek - 4:2. Hosté ještě zkoušeli s výsledkem něco udělat, ale v 83. minutě pohřbil všechny jejich naděje druhou brankou v zápase Miloš Smejkal - 5:2. Hamry tak odčinily třemi body špatné vystoupení z Ujčova.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Jaroslav Krejčí: Již ve třetí minutě jsme se ujali vedení Zábranským a v osmé minutě jsme mohli zvýšit na 2:0, ale osamocený Miloš Smejkal nedal. Od 18. minuty po vyloučení brankáře soupeře jsme se po hřišti nepřesnými nahrávkami naháněli a toho využil soupeř a vyrovnal na 1:1. Po přestávce jsme zpřesnili hru a během sedmi minut třikrát skórovali. Soupeř ještě po naší chybě dal gól, ale vše jsme v 83. minutě pojistili další brankou. Krásně se prosadil Miloš Smejkal. Děkuji hráčům za výkon.

TJ Věchnov
David Starý: Nekoukal jsem do kroniky ale myslím že je to a 34 let historie klubu nejhorší vstup do sezóny. Nejhorší na tom je, že to je některým úplně jedno a hrát musí i předseda klubu, který kopačky z toho pověstného hřebíku začíná sundávat čím dál častěji a jen čekám kdy výbor řekne že pro sedm poctivých nemá smysl dál fotbal dělat. Bohužel krom toho se nám nepovedl vstup do zápasu a když už se začal herní projev lepšit, tak přišlo moje zbytečné vyloučení a věřím že kdyby jsme hráli v plné počtu zápas by dopadl jinak. Chválím chlapy za bojovnost a na to že byly v deseti byli chvílemi i lepším týmem.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
R. Martaus [-] - M. Gregar [-] (87. M. Poul [-] ) , L. Sýs [-] (65. M. Houba [-] ) , P. Vašek [-] , J. Zábranský [-] , M. Smejkal [-] , M. Srnský [-] (55. J. Dvořák [-] ) , M. Černý [-] , A. Zátopek [-] (85. P. Hron [-] ) , T. Novotný [-] , M. Petrik [-]

TJ Věchnov
D. Starý [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , T. Bukáček [-] (72. F. Smolík [-] ) , V. Martinek [-] , V. Kroupa [-] , P. Smolík [-] , M. Pečinka [-] , J. Jedlička [-] , D. Uhlíř [-] , F. Uhlíř [-]

ŽK: 47. M. Petrik , 83. J. Zábranský . ČK: 18. D. Starý .
Hráči zápasu: L. Sýs , M. Smejkal , J. Zábranský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: POSPÍŠIL Matěj - MYŠKA Roman, ZEDNÍČEK Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.