Ujčov zdemoloval rezervu Hamrů


Branky


10. J. Hanák , 12. M. Zich , 16. J. Hanák , 18. M. Zich , 26. J. Hanák , 37. M. Zich , 70. P. Němec , 84. M. Zich
0

Ujčov se po vysoké výhře nad rezervou Hamrů dostal do čela tabulky III. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas padlo šest branek

Za krásného letního počasí se na výborně připraveném hřišti v Ujčově odehrála jednoznačná partie. Domácí favorit vyškolil Kladiváře.

Úvodní minuty zápasu přinesly snahu obou týmu dostat se do zakončení, kvalita a větší nasazení však bylo na domácí straně. Především domácí pravý záložník Pavel Němec předvedl galapředstavení a diváci se bavili. Již v 10 minutě donutil Němec u postranní čáry soupeře k chybě, získaný míč posunul znovuzrozenému čarostřelci Hanákovi a bylo 1:0.Za dvě minuty Němec prošel až do vápna hostí, jeho projektil zastavila tyč a všudypřítomný Michal Zich jej uklidil podruhé do hostující sítě 2:0.  V 16. minutě si z obrany hostí udělal dobrý den opět Hanák a zvyšoval podél brankáře již na 3:0. V 18minutě skvěle rozehranou partii pro Ujčov ještě zvýraznil Zich, který zpracoval dlouhý míč a znovu prostřelil brankáře Hamrů 4:0. Hosté byli na odpis a z další akce čelili penaltě. Míša Dvořáček však projevil soucit a nedal. Hanák si však servítky nebral a v 25minutě dával na 5:0. Když v 37. minutě zvyšoval Zich na 6:0 o osudu utkání nebylo pochyb.

Druhá půle v poklidném tempu

Ujčov vědom si svého vedení kombinoval ve středu hřiště a nikam se příliš nehnal. Zlomení hosté nekladli téměř odpor. O rozruch se postaral až v 71. minutě nejlepší hráč utkání Němec, který převzal krásný pas od Zicha do otevřené obrany a zkušeně zvýšil na 7:0. Ujčov srazil svého soka nakonec ještě jednou a to v 85. minutě, kdy ve vápně hostí řádili domácí kanonýři Hanák a Zich. Po sérii nahrávek druhý jmenovaný uzavřel skore utkání na 8:0. Diváci v Ujčově, tak mohli spokojeně odcházet po koncertu Ujčovských fotbalistů.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Zasloužené a jasně vítězství, kluci makali a do puntíku plnili to co jsme si řekli. I když pár hráčů chybělo dokázali jsme podat velmi kvalitní výkon. V kabině panuje pohoda a na výsledcích je to vidět.

FC Hamry nad Sázavou B
Jaroslav Krejčí: Po hrubých chybách nás soupeř jednoduše přehrál. Musíme si z tohoto zápasu vzít ponaučení a další takový kolaps nedopustit.



Počet diváků: 112. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - MAREŠ Jiří (N), MAREŠ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.