2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Bystřice B ztratila doma body


Branky


0

Radostín se po přestávce dopracoval k překvapivé remíze na hřišti Bystřice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bystřice vedla o branku

V 13. kole okresního přeboru se utkaly v tabulce vedoucí fotbalisté rezervy Bystřice a pátý v tabulce Radostín. Zápas v Bystřici začal velmi dobře pro hostující tým, nejenže byli v herní fázi lepším týmem, ale svou převahu dokázali přetavit v úvodní branku utkání, která padla po zahrávaném rohovém kopu. Prosadil se hráč Večeřa. Tato branka nastartovala místo hostí, tým domácích, kteří se po jednoduchých akcí na tři, čtyři doteky dostávali do zakončení. Ve 30. minutě využil snadné doklepnutí kapitán Čech. Hned o 2. minuty později zvyšoval po podobné akci Kadlec. Stav 2:1 se do poločasu již nezměnil.

Večeřa zařídil bod

Začátek druhé půle zase lépe vyšel hostům, z hranice vápna se prosadil opět Večeřa. V závěru zápasu chtěli především domácí hráči strhnout vítězství na svou stranu a tlačili se do zakončení. Za zmínku stojí nastřelené břevno  a nedotažená dorážka Čecha. Na druhé straně zahrozil dlouhým lobem hostující Kozel po špatném vyběhnutí brankáře. Skóre zůstalo 2:2. V posledním kole zavítá rezerva Bystřice do Křižanova, kde bude hájit vedení v tabulce, když se utkají dva nejlepší celky soutěže. Radostín přivítá v podzimní sezóně nepříliš dobré formě hrající Bory. Bory se v derby zajisté pokusí opustit předposlední příčku v tabulce.

 



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka: Vítězstvím jsme chtěli potvrdit první místo v tabulce po podzimní části, nakonec musíme brát i nerozhodný výsledek.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Jiří Pešek: Myslím si, že pro obě mužstva je remíza spravedlivá.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - M. Dobiáš [-] , P. Tomášek [-] (46. M. Straka [-] ) , D. Zítka [-] (46. Z. Černý [-] ) , R. Špatka [-] , P. Karásek [-] , R. Kadlec [-] , M. Horák [-] , D. Čech [-] , M. Svoboda [-] (74. J. Maršálek [-] ) , J. Svoboda [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Kohout [-] , S. Berka [-] (67. J. Novotný [-] ) , R. Fňukal [-] , L. Kozel [-] - J. Kozel [-] , D. Hrbek [-] , D. Toman [-] , J. Juda [-] - P. Císař [-] (79. L. Dvořák [-] ) , R. Večeřa [-] (86. T. Kadlec [-] ) -

ŽK: 44. P. Tomášek , 67. M. Straka , 70. M. Svoboda - 51. D. Hrbek , 60. J. Kohout .
Hráči zápasu: D. Čech - R. Večeřa .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: LANDSMAN David - JUDA Jaroslav, SVOBODA Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.