D. Čech 41.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná branka padla v Bystřici v prvním poločase


Branky


41. D. Čech
0

Béčko Bystřice udrželo vedení v soutěži, když porazilo brankou Čecha hamerské kladiváře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čech se prosadil před přestávkou

V devátém kole okresního přeboru, které bylo ale osmím odehraným se utkaly dva celky z opačných pólů tabulky. Domácí Béčko Bystřice se vyhřívalo na první příčce tabulky. Kladiváři z Hamrů byli devátí. Rozdíl obou celků v tabulce byl ovšem tříbodový, a tak v případě výhry se mohly Hamry ve vyrovnané tabulce dostat na úroveň domácích. Celý první poločas se střídaly akce na obou stranách, ale bez gólového efektu. Vedoucí celek tabulky, ale byl tím, který si vytvářel větší aktivitu a více hrozil před brankou Pinkavi. Ten musel nakonec lovit jako první míč ze své branky po trefě domácího kanonýra Davida Čecha - 1:0. Běžela 41. minuta a domácí již zbytek první půle pohlídali a mohli tak i ze spokojenou třicítkou domácích fanoušků odejít na klobásu a poločasové občerstvení.

Druhý poločas již branku nepřinesl

Druhá půle začala aktivitou Hamrů, kteří se snažily zápas vyrovnat. Domácí obrana, ale byla pevná a nepropustná. Obě strany si vytvořili několik šancí, ale brankáři byli pozorní. Zápas tak dospěl po posledním hvizdu rozhodčího Tomáška do jednobrankového vítězství domácích fotbalistů. Ti si připsali další tři důležité body do tabulky a udrželi tak vedení v tabulce o lepší skóre před druhým Santusem Jívoví. Hamry po druhé porážce v řadě opět klesly více ke dnu tabulky a aktuálně se nacházejí na dvanácté pozici, kterou budou chtít vylepšít příští víkend, kdy se utkají v domácím prostředí s Bory. Béčko Bystřice se představí v derby na hřišti Dolní Rožínky.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka: Dnešní zápas proti houževnatému soupeři jsme vyhráli zásluhou branky kanonýra Čecha. Ve druhém poločase jsme již výsledek zkušeně pohlídali a můžeme se tak těšit na příští týden na derby, kdy budeme hájit první místo v tabulce, na hřišti nováčka Dolní Rožínky.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Zápas byl vyrovnaný, i když více měli na kopačkách míč domácí. Rozhodla naše chyba v obraně, která přinesla jediný gól. Naše polosance jsme nedotáhli do konce a soupeř si náskok pohlídal.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - V. Svoboda [-] , D. Zítka [-] , R. Špatka [-] , P. Karásek [-] (88. P. Tomášek [-] ) , T. Samek [-] (56. R. Kadlec [-] ) , D. Čech [-] , M. Svoboda [-] (82. Z. Černý [-] ) , J. Svoboda [-] , M. Svoboda [-] (46. M. Dobiáš [-] ) , J. Smolík [-]

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - P. Němec [-] (24. I. Sojma [-] ) , D. Havlík [-] , P. Novotný [-] , K. Tesař [-] (64. Š. Vrša [-] ) , V. Zedníček [-] (74. J. Sobotka [-] ) , J. Sláma [-] , J. Dvořák [-] (82. J. Miklík [-] ) , P. Vašek [-] , T. Novotný [-] , A. Šabart [-]

ŽK: 15. M. Svoboda , 54. P. Karásek , 75. J. Svoboda - 19. T. Novotný , 50. J. Sláma , 86. A. Šabart .
Hráči zápasu: D. Čech .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, KOCOUR Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.