Rezerva Bystřice vyhrála ve Svratce


Branky


0

V prvním poločase padly ve Svratce obě branky, bohužel do domácí sítě. Bystřice tak odváží všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bystřice se dvakrát prosadila

V deštivém sobotním odpoledni hostili domácí fotbalisté vedoucí celek soutěže Bystřici. Hned u úvodu byl po standardní situaci ve vápně stažený Pech, píšťalka sudího však zůstala němá a pro domácí to byl na dlouhou dobu poslední zajímavý okamžik před brankou hostí. Hosté se dostali do vedení v 10. minutě, když po zbytečném faulu ze strany hřiště rozehrávali standardní situace. Hezky kopnutý balón chytil na mokrém povrchu rychlý odskok, prolétl klubkem hráčů a skončil až za zády domácího gólmana. O několik minut později bylo pro domácí ještě hůře, když nepokryli náběh hostujícího záložníka, jehož střílenou pobídku před branku zužitkoval Kadlec. Domácí v tu dobu kupili jednu chybu za druhou, nicméně hosté již žádnou ze slibných příležitostí nevyužili do poločasové pauzy se odcházelo za stavu 0:2.

Diváci již branku neviděli

Druhý poločas byl ze strany domácí lepší, nicméně Bystřice v tu chvíli hrála to, co potřebovala a dvoubrankové vedení v relativním poklidu uhlídala, když domácí nebyli schopni vytěžit nic, jak ze standardních situací, tak ani ze hry. Výhra hostů vzhledem k zoufalému prvnímu poločasu domácích je zasloužená.

 



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Vojta Šmahel: „Na tento zápas musíme rychle zapomenout a jít dál. První poločas byl z naší strany tragický. Bystřice v něm byla všude dřív a dvě jejich branky budiž důkazem. Druhý poločas si již zkušeně kontrolovali a my jsme se ani „na dostřel" nedostali. Na druhou stranu musíme objektivně uznat, že na podzim jsme proti lepšímu týmu nehráli."

SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka:



Počet diváků: 55. Rozhodčí: BULA Nikola - KŘÍŽ Daniel, LIŠKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.