Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín vyhrál sedmigólovou přestřelku


Branky


9. M. Gregar , 18. M. Gregar , 59. D. Hrbek , 88. L. Kozel - 34. M. Kuchta , 36. J. Skalník , 48. M. Kuchta
0

Po týdnu viděli domácí diváci v Radostíně sedm gólů, tentokrát ale s vítězným koncem pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Za chladného a povětrného nedělního odpoledne se odehrálo další mistrovské utkání mezi domácím Radostínem a Novou Vsí. Domácí i přes spustu změn v základní sestavě vstoupili do zápasu lépe, tvořili hru a nepouštěli hosty k balonu. Z toho pramenily šance. Jednu z nich se v 9. minutě podařilo využít Gregarovi po přímém kopu - 1:0. Domácí stálé kontrolovali hru a vytvářeli si další slibné šance. Druhý gól vstřelil v 18. minutě opět Gregar, který zkušeně loboval gólmana - 2:0. Potom domácí polevili na tempu a do hry se začali dostávat hosté. Bylo zřejmé, že musí přijít trest. V 34. minutě úplně rozebrali obranu domácích a dávali gól do prázdné branky Michalem Kuchtou - 2:1. Domácí se nedokázali vzpamatovat a vzápětí dostali druhý gól, po pěkném centru útočící hráč Jan Skalník šel sám na golmana - 2:2. Do poločasu se skóre již nezměnilo. 

Domácí Kozel rozhodl v závěru

Do druhé půlky domácí vstoupili opět laxně a hnedka v 48. minutě po chybách v obraně dostali gól, když se podruhé v zápase trefil Michal Kuchta - 2:3. V tu chvíli domácí zjistili, že takhle to nepůjde a začali opět trošku více hrát. Opět si začali vytvářet šance. V 59. minutě po skrumáži ve vápně se nejlépe zorientoval Hrbek a dostal domácí zpátky do hry - 3:3. Domácí začali více hrát a snažili se strhnout výhru na svou stranu. To se ovšem občas nevyplácelo a hosté útočili z brejků. Zápas se pomalu blížil ke konci a v 88. minutě kopal Hrbek roh na Kozla, který si zběhnul na roh vápna a po nevydařeném centru se míč zamotal do sítě a domácí mohli slavit! - 4:3. V tomto stavu se utkání dohrálo až do konce a domácí se radovali z další výhry. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Jiří Pešek: Utkání jsme výborně rozehráli a šli do zaslouženého dvoubrankového vedení. Hosté ovšem využili špatné naše koncentrace a do poločasu vyrovnali.Ve druhé půlce jsme opět špatně začali a zápas nakonec otočili v úplném závěru zápasu.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík:



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Večeřa [-] , P. Dvořák [-] , S. Berka [-] - L. Kozel [-] , D. Hrbek [-] , D. Toman [-] (89. T. Kadlec [-] ) - J. Novotný [-] , J. Kohout [-] , R. Kovář [-] (65. L. Dvořák [-] ) , M. Gregar [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
M. Babjačok [-] - M. Kuchta [-] (88. D. Nejedlý [-] ) , J. Šandera [-] , J. Skalník [-] (77. F. Černý [-] ) , J. Zdražil [-] , S. Kubík [-] , M. Miluška [-] , P. Bureš [-] , V. Kužel [-] , F. Šandera [-] (62. M. Beneš [-] ) , J. Nečas [-]

ŽK: 68. M. Kuchta .
Hráči zápasu: D. Hrbek - M. Kuchta .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: SOUKUPOVÁ Věra - ŠÍMA Vladimír (N), KRČA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.