Střídající Kuřítko rozhodl v Radostíně o zisku tří bodů pro Počítky


Branky


0

Radostín poprvé v sezóně prohrál, naopak Počítky se radovaly z prvního podzimního vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počítky vedly o branku

Pouťový zápas hráčů Radostína začal velice dobře,kdy si  první čtvrthodinku vytvářeli lepší brankové příležitosti

korunované gólem Císaře ze 16.minuty,který se dokázal prosmýknout obranou hostů a nekompromisně zakončit.Po této brance se místo domácích začali dostávat do hry více hráči z Počítek.Především standardní situace byli pro domácí hodně nebezpečné Ve 24.minutě po této situaci skóroval pohotově nikým nekrytý Halamka.Hosté byli v této fázi zápasu lepším týmem a po několika závarech před domácí brankou,které nevyužili,udeřili ve 38.minutě Bednářem,který údajně v z ofsajdové pozice překonal brankáře Dupala.

V závěru rozhodl gólovou přestřelku Kuřítko

Na začátku druhého poločasu si kontrolovali průběh zápasu hosté,domácí se nemohli dostat do výraznější šance.V 52.minutě po rychlém přechodu přes celé hřiště hosté výborně vykombinovali situaci a Hájek zvyšoval na 1:3. Domácí potřebovali nějaký impuls,aby mohli se zápasem něco ještě udělat a ten přišel v 70.minutě po špatném odkopu brankáře skóroval Večeřa.Najednou se obraz hry diametrálně změnil domácí byli u všech míčů dříve a hosté se nedokázali ze sílícího tlaku vymanit.Odměnou jim byl vyrovnávací gól na 3:3.Jenomže hosté po zvláštních posouzeních rozhodčím zápas rozhodli v 88.minutě Kuřítkem.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Jiří Pešek: Myslím,že zápasu by slušela remíza,domácí hráči i diváci by si ji určitě zasloužili.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Za stavu 3:1 jsme měli dvě šance na pojištění výsledku a místo toho uděláme hrubé chyby a dostaneme domácí do zápasu! Na samém konci zápasu se štěstí přiklonilo na naší stranu, i když mohli vyhrát i domácí.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - OULEHLA Lukáš (N), POUL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.