4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín jasně přehrál Křoví


Branky


0

Radostín hlavně dobrým výkonem v druhém poločase přehrál Křoví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radostín vedl o branku

Ve velice okleštěné sestavě hrající Křoví přijelo do Radostína s tím,že mohou pouze překvapit.A to se částečně hráčům povedlo.Hned v úvodu prvního poločasu konkrétně ve 3.minutě se do zakončení dostal domácí Císař a na třikrát dokázal dostat míč do branky.V ten moment jsme se uklidnili a mysleli,že půjde všechno jednoduše a my budeme pouze navyšovat skóre,ale to jsme se pořádně spletli.Po našich zaváhání v kombinaci se hráči Křoví s lehkostí dostávali do nebezpečných zakončení.Dvě velké příležitosti jsme ještě odvrátili,ale třetí šanci už Ráboň proměnil.Po této brance jsme hráli zbytečně nervozně se zbrklou koncovkou.Trochu klidu nám přinesl gól s 31.minuty,kdy se hlavou prosadil osamocený Kozel.Do konce poločasu se už skóre nezměnilo.

Radostín navýšil vedení v zápase

Druhou půli jsme chtěli zlepšit pohyb zejména kolem útočného vápna,aby se nám otvírali prostory pro ještě více brankových příležitostí.V 54.minutě se dostal k míči Fňukal,protáhl se středem hřiště a z hranice velkého vápna přízemní střelou o tyč navýšil skóre na 3:1.Na konečných 4:1 dával po pěkném přistrčení Novotného svým druhým gólem Kozel.Toto utkání bylo pro domácí hráče hodně protrápené a upracované.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Jiří Pešek:

TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla: Přijeli jsme do Radostína ve velmi okleštěné sestavě (chybělo z různých důvodu 5 hráčů základní sestavy) a tak jsme sami nevěděli, co od dnešního zápasu můžeme čekat. Utkání pro nás nezačalo dobře a brzy jsme prohrávali, na což jsme dokázali vzápětí rychle zareagovat a vyrovnat. Bohužel se nám v celém zápase nedařilo proměňovat tutové brankové šance, kterých jsme měli asi šest. Domácí byli v proměňování šancí více produktivní a tak šli do poločasu do vedení a toto vedení dokázali ještě navýšit i v druhém poločase. Soupeři gratuluji k zisku tří bodů a u nás chci poděkovat všem, kteří do utkání nastoupili za velice odbojované utkání, škoda jen, že bez bodového efektu.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Večeřa [-] , P. Dvořák [-] , S. Berka [-] , R. Fňukal [-] - D. Toman [-] , J. Kozel [-] , J. Juda [-] , D. Hrbek [-] (67. J. Kohout [-] ) - P. Císař [-] (85. L. Kozel [-] ) , R. Večeřa [-] (77. J. Novotný [-] ) -

TJ Sokol Křoví
Z. Sára [-] - R. Pelka [-] , L. Němec [-] (80. J. Ráboň [-] ) , L. Midrla [-] , M. Němec [-] , M. Šustáček [-] , J. Kašpar [-] , M. Domes [-] , M. Kalina [-] , L. Koudelka [-] , J. Ráboň [-]

Hráči zápasu: J. Kozel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PORUPKA František - ŽILKA Jan, LANDSMAN David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.