1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Santus nezačal sezónu dobře a odevzdal všechny body Radostínu


Branky


0

Jívoví v domácím prostředí odevzdalo body Radostínu a bude se muset v dalších kolech hodně zlepšit pokud chce hrát v klidném středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radostín šel do dvoubrankového vedení

V zahajovacím zápase podzimu se v  okresním přeboru potkala dvě mužstva, která hrála v minulé sezoně ve druhé polovině tabulky. V tomto ročníku se budou chtít oba celky pohybovat ve vrchní části tabulky. Zápas začal lépe pro hosty z Radostína, který již ve druhé minutě rozvlnil síť za zády brankáře Martina Štryncla. Úspěšným střelcem se stal Stanislav Berka - 0:1. Domácí se sice snažili vyrovnat, ale byli to hosté, kteří byli aktivnější a po zásluze navýšili vedení. Ve 24. minutě se trefil Pavel Císař - 0:2. Radostín byl na koni a i v dalším průběhu hry byl aktivnější. Další jeho šance pochytal Štryncl nebo zachránila obrana Santusu. Poločas tedy vyzněl lépe pro Radostín, který mohl po dvoubrankovém náskoku nastupovat do druhého poločasu v klidu a pohodě.

Domácí snížili v závěru na body to ale nestačilo

Jívoví chtělo ve druhém poločase zápas snížit a zdramatizovat, ale domácí fanoušky zchladil hned ve 47. minutě David Hrbek - 0:3. Domácí pokračovali v nemastné neslané hře která nevedla dlouho ke snížení stavu. Nakonec však minutu před koncem přeci jen vsítil čestný úspěch Vojtěch Dvořák - 1:3. Domácí Santus tak vstoupil do okresního přeboru špatně a za týden si bude chtít zpravit chuť v derby v Křižanově. Radostín přivítá v domácím prostředí loni krajského účastníka I. B třídy Křoví. 



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví
František Uhlíř: Start do soutěže se nám vůbec nepovedl, doufám, že příští týden budeme v derby úspěšnější.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Jiří Pešek: V zápase se nám podařilo vstřelit již ve 2.minutě gól,který nás uklidnil a myslím si,že jsme v utkání  byli lepším týmem,který měl spoustu šancí a zaslouženě vyhrál.Chtěl bych pochválit všechny hráče za předvedeny výkon.



Sestavy


FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - J. Hejtmánek [-] (46. V. Dvořák [-] ) , R. Šejnoha [-] , J. Hošek [-] (46. R. Havlíček [-] ) , J. Láznička [-] , M. Koukola [-] , J. Koukola [-] , S. Krejčí [-] , J. Požár [-] , Z. Šoukal [-] , M. Mach [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - P. Dvořák [-] , S. Berka [-] , R. Fňukal [-] , J. Večeřa [-] - D. Toman [-] (69. M. Gregar [-] ) , J. Kozel [-] , D. Hrbek [-] , J. Juda [-] (46. J. Novotný [-] ) - P. Císař [-] (69. J. Kohout [-] ) , R. Večeřa [-] (83. T. Kadlec [-] ) -

ŽK: 15. J. Požár - 22. P. Císař , 58. P. Dvořák .
Hráči zápasu: S. Berka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - KOCOUR Erik, HLADÍK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.