3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 14:00

26.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani výhra Žirovnici na druhé místo nakonec nestačila


Branky


14

I FC Slavoj Žirovnice B byl jeden z týmů, který si pohrával s myšlenkou na postup do I.B třídy, šanci už měl ale pouze na třetí příčku. K tomu ale potřeboval nejen vyhrát, ale i ztráty bodů týmů před nimi. Přestože první bod byl splněn na jedničku, proti Ústrašínu to byl jednoznačný zápas, tak soupeři z vyšších pater už tolik neztrácely a Žirovnici byl tak postup do TOP 3 nakonec zcela znemožněn.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance domácích vyústila pouze v jeden gól

Od prvních minut to byl hlavně domácí tým FC Slavoj Žirovnice B, který zápasu udával ráz a proti "Žluté ponorce" z Ústrašína, která dorazila pouze v deseti lidech, si vytvářel velké množství šancí, které ale jak již bývá zvykem nezvládal využívat. Po čtvrthodině hry se ale síť za zády brankaře Rohovce přeci jen zavlnila. Střele Patrika Drechslera nic nezabránilo v cestě do ústrašínské svatyně a na kopačky domácího celku z Budína tak mohl dorazit klid. Hra i nadále patřila Žirovnici, jenže potvrzující gól se v prvním poločase stále vstřelit nedařilo. Mnoho šancí končilo buď v rukavicích brankaře Davida Rohovce, nebo v bezpečí mimo branku a tak se do kabin odcházelo za hubeňoučkého vedení FC Slavoj 1:0.

Dva rychlé góly definitivně Ústrašín odstřihly od zápasu

Ani nástup do druhého poločasu nesliboval žádnou změnu. Sestava Ústrašína nepředstavovala pro domácího favorita žádný větší problém a i nadále se hrálo pouze na jednu branku. Rozhodující okamžiky utkání přišli chvíli před završením hodiny hry. Nejprve se v 56. minutě prosadil druhý nejlepší střelec soutěže Martin Pokorný a krátce po něm přidal gól na 3:0 a dnes svou druhou branku Patrik Drechsler. Žirovnický celek utkání nadále dominoval, jenže více než tři branky proti slabému soupeři se mu vsítit nedařilo. Zápas mířil k jasnému konci ve prospěch domácích a konečný hvizd rozhodčího Poula tak byl pro TJ FC Ústrašín spíše vysvobozením, než oznámením vypršení hracího času. Pro Žlutou ponorku se tady však nejednalo o žádný významný zápas v oji o postup/udržení v soutěži a tak si tohle zaváhání mohl nakonec i klidně dovolit, protože situace byla vyhrocenější spíše v jiných táborech, mezi které ale patřil právě i soupeř z Budína.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice B
Roman Hřib (trenér FC Slavoj Žirovnice B): Soupeř z Ústrašína přijel v 11 lidech, my jsme si za celý zápas vytvořili mraky šancí, soupeř jednu. Výsledek mohl být daleko vyšší. Nejlepší hráč zápasu byl střední záložník Tomáš Péč, který výborně zrychloval hru a řídil celou sobotní jízdu.




Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
M. Tomšů [-] - P. Doležal [-] , D. Kuš [-] , P. Rysl [-] , M. Rušil [-] (51. J. Metlička [-] ) - O. Doležal [-] (76. A. Svoboda [-] ) , T. Houška [-] , T. Péč [-] , P. Drechsler [-] (71. L. Severa [-] ) - M. Pokorný [-] (82. V. Rušil [-] ) , M. Jirsa [-] (62. T. Severa [-] ) -

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - J. Reinhart [-] , S. Hrbek [-] , P. Seknička [-] , T. Jírů [-] , T. Kubiska [-] , P. Staněk [-] , P. Nápravník [-] , O. Habáň [-] , M. Pech [-] , P. Mazanec [-]

ŽK: 68. P. Doležal , 70. P. Drechsler , 76. O. Doležal .
Hráči zápasu: T. Péč .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: POUL Daniel - SEVERA Lukáš (N), NOVÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Pavel Doležal
Tip experta: výhra domácích

Jasná jednička, když vše klapne, tak se můžeme dostat ještě na třetí místo. Musíme jen navázat na výkon z minulého kola.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích