Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 16:30

26.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počátky svůj úkol splnily a poslednímu místu se tak nakonec vyhnout zvládly


14

Poslední kolo Poutník ligy nabídlo jeden z méně záživných fotbalů a to souboj předposledního Spartaku Počátky proti již jistojistě zachráněnému Sokolu Čejov. V případě vítězství mohl čejovský tým pomýšlet na 7. místo v tabulce Poutník ligy i přesto jak bídné jaro za sebou má. To po sestupu z I.B třídy nemají i pokud vyhrají jistotu udržení hráči domácích barev.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabený Čejov byl Počátkám více než rovnocenným soupeřem

 Čejov dorazil na utkání ve slepené sestavě v pouhých 10 lidech a dalo se očekávat jednoznačné utkání pro domácí Počátky, které stále neměly jistotu udržení v Poutník lize. Čejov se však semkl a do posledních chvil bojoval v nadějný výsledek. V první půli po úniku levého halfa a následném centru osamocený Josef Poslušný sklepával do odkryté branky. O chvíli později se ozvali i hosté a po dvou rozích a následné střele Patrika Pecha, který jen těsně přestřelil skončila první půle 1:0 pro domácí, kterým k alespoň předposlednímu místo stačil jen bod.

Na nerozhodné skóre našli rychlou odpověď nadvakrát domácí

Ve druhé půli domácí odhodlaní bojovat o cenné tři body však stále neměli jednoduchou situaci, Čejov urputným stylem hry kdy chtěl za každou cenu bodovat nenechal domácím nějakou vyloženou šanci a tak i po zásluze vyrovnal po samostatném úniku Lukáše Kratochvíla, který snížil v 75. minutě.O chvíli později "exceloval" hlavní arbitr Obranec, kdy nedal povel „píšťala“ a střelou z 25 metrů překvapil brankaře Krupičku při stavění zdi domácí kapitán Martin Pavlíček navíc ještě krásnou střelu do pravého horního rohu. O chvíli později opět mohli udeřit hosté, prvně trefil Lukáš Kratochvíl tentokrát pouze břevno a později po hokejovém bodyčeku neodpískal rozhodčí Obranec pokutový kop. Čejov se hnal do útoku a dával do toho vše, ikdyž dohrával pouze v 9 po nešetrném zákroku Radima Měkuty na hostujícího Lukáše Moravce, který musel odstoupit ze hry, přetože na střídačce žádný náhradník nebyl. Poslední tečkou zápasu byl okamžik, kdy vychytal výbornou střelu z vápna brankař Čejova Krupička, naneštěstí pro něj se odrazil míč k volnému MartinoviPavlíčkovi, který neměl problém dát do prázdné brány.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Čejov
Patrik Pech (hráč TJ Sokol Čejov): Poprvé na jaře jsme hráli jako „parta“. I přes to, že jsme hráli v 10 lidech a nakonec v 9 jsme domácím dost zatopili. A kdyby byl pan rozhodčí Obranec trošku soudný a nedělal z toho komedii mohlo to být zajímavější. Konec sezóny a 8. místo se dá považovat za úspěch, když si odmyslíme neskutečný podzim.



Sestavy


TJ Spartak Počátky
A. Soukup [-] - T. Váňa [-] (60. P. Šimka [-] ) , V. Šatara [-] , R. Měkuta [-] , O. Lisý [-] , J. Poslušný [-] , D. Švarc [-] , J. Doležal [-] , T. Pavlíček [-] , M. Pavlíček [-] , Z. Mocek [-]

TJ Sokol Čejov
M. Krupička [-] - O. Doležal [-] , L. Kratochvíl [-] , L. Moravec [-] , P. Nápravník [-] , T. Pech [-] , L. Hložek [-] , P. Pech [-] , J. Hložek [-] , J. Semrád [-] , J. Rohovec [-]

ŽK: 66. T. Pavlíček , 70. R. Měkuta - 80. T. Pech , 85. L. Kratochvíl .
Hráči zápasu: M. Pavlíček - L. Kratochvíl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - PEKAŘ Miloslav, POUL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Pavel Doležal
Tip experta: remíza

Počátky musí bodovat a Čejov nemá dobré jaro, body si rozdělí.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích