Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 16:30

24.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senzační tři body udělala Kamenice nad Lipou proti Maratonu


Branky


14

Velký zápas, jenž se odehrál o víkendu v Kamenici nad Lipou, kde se proti místní juniorce utkal jasný favorit celé soutěže Maraton Pelhřimov. Ten je nejen jasným vítězem tohoto ročníku 2017/2018 Poutník ligy, ale v zádech měl i ohromující sérii 13 zápasů bez prohry, čemuž nikdo jiný nemohl konkurovat. To TJ Slovan svádí stále ještě otevřený boj o druhé místo v soutěži, k němuž jim dopomohla právě i výhra nad pelhřimovským celkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení Maratonu žádné senzaci nenahrávalo

V Kamenici bylo k vidění utkání nadstandartní úrovně. Do zápasu vstoupili lépe hosté. Domácí chybovali na začátku zápasu v rozehrávce a hosté nemilosrdně trestali. Již ve třetí minutě prostřelil domácího brankáře Tomáš Vlček. O sedm minut později domácí chybnou přihrávkou nabídli další šanci hostům a ikdyž si brankář Votápek na míč sáhl, tak opět lovil míč z brány po střele Tomáše Vlčka, který si rychle připsal druhý gól utkání. Domácí tato branka probudila a postupně začali přehrávat hosty z Pelhřimova. V zakončení ale domácí působili nepřesně, takže se dvě šance Michala Dejmka a jedna šance Patrika Zdeňka či Tomáše Zahradníka neujali. Na druhé straně už postupoval Tomáš Vlček sám na brankáře Votápka, avšak velkou šanci zachránil na poslední chvíli čistým skluzem stoper Patrik Macháček. Domácí se dočkali snížení ve třicáté sedmé minutě, když se tvrdou ránou prosadil Tomáš Zahradník. O chvíli později ale hosté využili nedůrazu ve vápně a kanonýr Zdeněk Pahr usměrnil míč do brány, čímž i uzavřel gólový účet prvního poločasu.

Juniorka Kamenice nad Lipou vyrovnala a těsně před koncem výhru pečetil Pavel Šiška

Do druhého poločasu vlétli domácí a uzavřeli hosty na jejich polovině. Nejprve se podruhé v zápase prosadil střelou na zadní tyč Tomáš Zahradník. O šest minut později pak postupoval Michal Dejmek na hostujícího brankáře Vaverku a po kličce pak vyrovnal do odkryté brány. Domácí byly i nadále více na polovině hostů. Maraton ale dokázal hrozit z protiútoků. Několikrát byla k vidění nastřelená branková konstrukce a i brankáři drželi své týmy. Domácí chtěli vyhrát, což se nakonec podařilo. Minutu před koncem poslal Tomáš Zahradník dlouhý pas za obranu na pravé křídlo na Jiřího Housera, který míč popotáhl a následně našel ve vápně osamoceného Pavla Šišku, který míč uklidil do branky po čtyřech minutách na hřišti a rozhodl o vítězství nad velkým favoritem. V zajímavém zápase, tak nakonec strhla výhru na svojí stranu Kamenice.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Úvod zápasu jsme prospali a tak dobrý tým jako je Maraton toho využil. Pak už jsem byl s naší hrou spokojen. Bojovali jsme a nakonec jsme výsledek otočili. Zajímavému zápasu pomohl i kvalitní výkon rozhodčího Šenigla.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Votápek [-] - L. Novák [-] , M. Strašík [-] , P. Macháček [-] (49. D. Růžička [-] ) , P. Klusáček [-] - T. Zahradník [-] , P. Zdeněk [-] (85. J. Pfaur [-] ) , T. Zahradník [-] (73. J. Nechvíle [-] ) , J. Ira [-] (85. P. Šiška [-] ) - M. Dejmek [-] , J. Vávra [-] (46. J. Houser [-] )

FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - Z. Pahr [-] (46. K. Musil [-] ) , T. Zelenka [-] (46. B. Růžek [-] ) , M. Moravec [-] , J. Kmoch [-] , T. Vlček [-] , J. Mareš [-] (46. M. Vacek [-] ) , V. Vacek [-] , J. Kratochvíl [-] , V. Beneš [-] , R. Hejda [-]

ŽK: 38. P. Macháček - 36. R. Hejda .
Hráči zápasu: P. Zdeněk , T. Zahradník - J. Kmoch .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - ŠTANGL Josef (N), HERNA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Lukáš Novotný

Expert: David Roubal
Tip experta: výhra domácích

Z mého pohledu jednoznačný šlágr tohoto kola. Maraton, který má ambice po letech postoupit do B třídy, nebude chtít svou kůži dát zadarmo, ale venku má přece jen o poznání horší bilanci, než-li na domácím hřišti a proto si myslím, že domácí zvítězí, ale jen velmi těsně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Pro Maraton kvalitní soupeř, jenže ani Kamenice nad Lipou nedokáže pelhřimovskou mašinu zastavit.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: remíza