1:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 16:30

24.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí prostředí Plačkov nevyužil a soupeři naopak výhru lacino daroval


Branky


14

Dva celky s nestabilní formou na sebe narazily v Plačkově, kam dorazil lepšící se tým ze Žirovnice. Ten šel i brzy do vedení, které ale následně ztratil a za dalších několik minut ho rovnou zdvojnásobil. Na to domácí už nebyli schopni zareagovat a před soupeřem tak museli sklonit hlavu, přestože nebyli vyloženě horším týmem, v zásadních okamžicích zápasu ale nakupili až příliš mnoho chyb, čímž to mančaftu z Budína výrazně ulehčili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žirovnice využila domácích chyb, z nichž vytěžila dvougólové vedení

Utkání začalo hodně zostra. Hned v prvních minutách se po tvrdých soubojích ocitnuli na zemi dva domácí hráči, kteří okusili důraz žirovnické hry. Zatímco Jiří Kalivoda v utkání pokračoval, zkušený Radek Tesař musel ze hry odstoupit. To však nebyly jediné problémy. K nim se totiž přidal i brzy inkasovaný gól, kdy ze zřejmě offsidové pozice na malém vápně brankaře Novotného pohotovou tečí překonal Martin Pokorný, praporek pomezního však zůstal dole. Sporný gól domácí Plačkov ale nepoložil a hned vzápětí měl několik zajímavých šancí, ty ale mezi tři tyče nezamířily. To až Jan Svoboda dostal v 18. minutě neodmítnutelnou výzvu ke skórování, při níž sice přihlížejícím zabrnkal na nervy, přesto brankaře Koláře střelou o břevno překonal. I v dalších minutách hrozil Plačkov v mezi hře hlavně díky rychlíkům Karlovi Vaňousovi a Honzovi Kašparovi a jejich útokům po straně, balóny do vápna ale hostující obrana odvracela. A tak zatímco se Žirovnice soupeřovým stečím zvládala obránit, na straně druhé platil pravý opak. Po sérii chyb, které vyústily v čistou gólovku dokázal nadvakrát procpat míč přes domácího brankaře Marek Jirsa. Ten samý hráč za pět minut pronikl díky vyhranému osobnímu souboji obranou a z blízkosti už mu přesné zakončení nedělalo větší potíže. Pro domácí tým ledová sprcha, naopak Žirovnice přišla celkem lacino ke dvougólovému vedení, které uzavřelo první poločas.

Další branky už nepadly, což vyhovovalo zejména hostům

Plačkov si byl vědom nutné nápravy a zlepšený herní projev ve druhém poločase byl znát okamžitě, jenže vážnější ohrožení soupeřovy brány nepřicházelo. Zajímavými pokusy se prezentoval střídající František Mottl, který utaženými střelami zpoza vápna hostujícího brankaře sice postrašil, na bránu ale v ani jednom z pokusů nezamířil. To hosté měli za celý druhý poločas všehovšudy jedinou vážnější šanci. Střelu Tomáše Houšky za vápnem brankař Novotný nejprve vyrazil a následně obrana zažehnala míč do bezpečí. Více toho druhý poločas nenabídl a i díky tomu mohl hostující tým slavit zisk všech tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný (brankař TJ Sokol Plačkov): V našem podání zápas blbec. V první půli jsme měli několik slibně rozvíjejících se šancí, jenže z nich vstřelil gól jen Honza Svoboda, zbytek bránu vůbec neohrozil. Naopak my jsme inkasovali z každého náznaku šance, které soupeř měl, k čemuž jsme přispěli v dané chvíli zásadními chybami a těmi to Žirovnici výrazně usnadnili. Teď je potřeba se koncentrovat na zbývající dva zápasy s těžkými soupeři, ve kterých nesmíme propadnout, ať se se sezónou můžeme důstojně rozloučit.

FC Slavoj Žirovnice B
Roman Hřib (trenér FC Slavoj Žirovnice B): Odehráli jsme dobrý zápas, všichni zodpovědně na svých pozicích. Byl to kolektivní výkon, soupeř hrozil jen střelami za vápnem. První branky dal za nás šikovný Jirsa. Děkuji klukům, udělali mi radost.



Sestavy


TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - K. Vaňous [-] , L. Jančička [-] , J. Svoboda [-] , J. Kašpar [-] , R. Štěpán [-] , J. Kalivoda [-] , L. Ehrlich [-] (46. J. Brůna [-] ) , F. Dobrovič [-] , R. Tesař [-] (15. R. Hájek [-] ) , M. Němec [-]

FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - P. Doležal [-] , A. Popelka [-] , R. Kopejtko [-] , P. Rysl [-] - O. Doležal [-] (77. A. Svoboda [-] ) , L. Severa [-] (76. V. Rušil [-] ) , T. Houška [-] , J. Metlička [-] (67. M. Rušil [-] ) - M. Jirsa [-] , M. Pokorný [-] (80. J. Mach [-] )

ŽK: 70. A. Popelka .
Hráči zápasu: L. Jančička - M. Jirsa , T. Houška .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - ZEMEK René (N), RUŠIL Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: David Roubal
Tip experta: remíza

Očekávám pohledné utkání, oběma celkům v podstatě o nic nejde, a proto tipuji 0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Na domácí půdě má Plačkov slušnou šanci vyhrát a taky že jí i nyní využije.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: remíza