Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 16:30

23.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiřický kolotoč se pro Počátky zastavil na devíti


Branky


17

Favorit z Jiřic narazil na 12. Počátky. Výhra domácích se tedy dala čekat, jenže takový debakl by očekával málokdo. Hlavně v prvním poločase to byla naprostá dominance jednoho týmu. Jiřice na hřišti excelovaly a počátečtí hráči si mezitím kvalitně pospali. Druhý poločas tak už byl pouhou povinností, která žádnou zápletku již nenabídla. Na síle domácích nic neubral ani fakt, že svůj domácí zápas museli odehrát v azylu ve Speřicích kvůli obsazení vlastního hřiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tvrdá lekce pro Počátky, které se v prvním poločase zápasu neúčastnily

Počátecký tým, který ve 23. kole zavítal na hřiště do Speřic proti Jiřicím se již od prvních minut vůbec nezvládal dostat do zápasu. Jiřice naprosto dominovaly a jejich drtivý nástup do zápasu zvýraznil gól Romana Čepla po centru beka Jůzla již ze druhé minuty utkání. Brzy na to nastřelil domácí Jakub Dvořák pouze tyč, stejně tak i za nedlouho Petr Hložek trefil rovněž pouze brankovou konstrukci. Následovala však gólová smršť, které hostující tým vůbec nestačil. Díky bezchybné konbinační hře se postupně prosadili Miroslav Jirků, Petr Příhoda hned dvakrát, Jakub Dvořák, Tomáš Jůzl a při exhibičním stavu si v závěru prvního poločasu stoupnul k penaltě i brankař Jiřic Zabloudil, který mazácky skóre navýšil na jednoznačných 8:0 za pouhých pětačtyřicet minut a to byl před námi ještě poločas druhý.

Pouze dohrávaný zápas přinesl "pouze" další dva góly

V druhé půli domácí Jiřice ohleduplně k soupeři prostřídaly a hra tak opadla. Hosté se dostávali přeci jen i trochu k míči a nakopávanými balóny zkoušeli vyzvat k útočné akci obávaného střelce Radima Měkutu, prostřednictvím kterého Počátky jen těsně minuly bránu, jenže při druhé šanci se již třetí nejlepší střelec soutěže nemýlil a přes bankaře Zabloudila míč nakonec do brány protlačil, jenže pro v tuto chvíli již rozhodnutý zápas to byla pouze kosmetická úprava. Když však domácí Miroslav Jirků z 25 metrů napřáhnul ke střele šajtlí, která zapadla přesně na zadní tyč, vše bylo zase při starém a Jiřice vedly znovu o rozdíl osmi gólů, který až do konce utkání nepustily a zcela po zásluze vyhrály. V samém závěru mohli domácí přidat dokonce svůj desátý gól, výraznější ponížení brankař Sálus už nedovolil a zbývající pokusy zvládl zneškodnit.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): Dnes k tomu není nic moc co říct. Počátky to úplně vypustily a nesnažily se ani o náznak presinku. My si v klidu přihrávali a první poločas dávali branku za brankou. V druhé půli tempo utkání vinou uspokojení, střídání i parného počasí opadlo, ale obraz hry se příliš nezměnil. Avšak chyběly góly.




Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - J. Dvořák [-] (61. P. Novák [-] ) , M. Jirků [-] (66. M. Novák [-] ) , P. Příhoda [-] (46. M. Petřík [-] ) , J. Plaček [-] (75. A. Borovička [-] ) , M. Hájek [-] , T. Jůzl [-] , R. Čepl [-] , J. Jůzl [-] , J. Vincenc [-] , P. Hložek [-]

TJ Spartak Počátky
J. Sálus [-] - R. Měkuta [-] , O. Lisý [-] , T. Vít [-] , A. Ižovský [-] , J. Vojta [-] , P. Šimka [-] , T. Pavlíček [-] , M. Pavlíček [-] , Z. Mocek [-] , A. Kníže [-]

Hráči zápasu: M. Jirků , R. Čepl .
Místo: Speřice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - SADSKÝ Stanislav (N), BRÝNA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Novotný

Expert: Patrik Macháček
Tip experta: výhra domácích

Domácí zaslouženě atakují špičku a doma se soupeřem ze spod tabulky vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

V tomhle zápase budou Jiřice na domácím hřišti jasným favoritem. Překvapením by byla jakákoliv ztráta s týmem ze spodku tabulky.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích