2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 16:30

22.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Promarněný první poločas byl pro hosty příliš velkým soustem


Branky


16

Dva bojovné týmy, které umí pěkně svým soupeřům znepříjemnit fotbalové odpoledne na sebe narazily v Obratani, kam jako soupeř dorazil tým z Červené Řečice, jenž letos nemá příliš ve zvyku prohrávat. Nyní ale musel sklonit hlavu před lépe hrající Obrataní, která si již v prvním poločase vydobyla dvougólový náskok, na který Tatran ani díky zlepšené hře nedokázal v tom druhém adekvátně zareagovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nekázně soupeře využili domácí hned dvakrát

Ve 22. kole Poutník ligy, vyrazil Tatran na půdu, na jaře velmi dobře hrající, Obrataně. Od prvních minut zápasu však bylo jasné, že hráči Tatranu, nepřijeli hrát fotbal a potvrdit svoji jarní formu, ale spíše kverulovat nad každým rozhodnutím rozhodčího, byť na to v několika případech měli právo, a bohužel také, dohadovat se mezi sebou. A proto to byla právě Obrataň, kdo byl v prvním poločase daleko lepším, fotbalovějším a bojovnějším mužstvem. Nejprve domácí zahrozili několika velice nepříjemnými a rychlými protiútoky, které hostující obrana odvracela z brankové čáry a poté domácí orazítkovali dokonce tyč. Jelikož právě časté remcání, které probíhalo mezi hráči Tatranu, odvádí pozornost od hry, bylo tak jen otázkou času, kdy toho domácí využijí a otevřou skóre. Naneštěstí pro ně to nervalo dlouho a první branka přišla již v 17. minutě, kdy se k dlouhému balonu dostal Daniel Kudrnáč a přesnou střelou k tyči poslal domácí do vedení. Kdo z příznivců hostujícího celku myslel, že inkasovaná branka Tatran nakopne a zalepí jeho hráčům ústa, byl na omylu. Na hřišti, po fotbalové stránce, dále dominovala Obrataň, a proto těsně před odchodem do šaten zvýšila své vedení, díky opět velmi rychlému protiútoku a přesné střele Rostislava Flígra, na 2:0.

Tatran gólem korigoval, více už nestihl

Druhý poločas byl poté odrazem toho prvního, jediným rozdílem bylo, že Tatran začal hrát i fotbal. Obrataň se v druhém poločase nezmohla prakticky na žádnou nebezpečnější gólovou šanci. Hráči Tatranu prakticky okupovali polovinu domácího mužstva, za což byli následně i odměněni kontaktním gólem, který vsítil, po chybě v obraně domácích, Tomáš Obranec. Bohužel se však jednalo o poslední branku tohoto utkání, jelikož Tatran už vyrovnat nedokázal. Domácí Obrataň tak zcela zaslouženě zvítězila 2:1.



Ohlasy k zápasu


SK Obrataň
Lukáš Novotný (redaktor soutěže): Snad ve všech předchozích zápasech působila Červená Řečice na hřišti hodně semknutě a i díky tomu byla schopná uhrát body i s papírově silnějšími soupeři. Nyní ale od svého obvyklého stylu Tatran ustoupil a náhle měl problémy. Především proti zlepšující se Obratani to byla kritická situace, na kterou se jen těžko reaguje. Pro domácí to jsou naopak další velmi důležité tři body, které zlepšený herní projev znovu stvrzují.




Sestavy


SK Obrataň
J. Kalina [-] - M. Vlach [-] , M. Kudrnáč [-] , P. Fišer [-] , L. Vlach [-] (46. A. Vysiblo [-] ) , D. Kudrnáč [-] (60. M. Plášil [-] ) , F. Hovorka [-] (46. T. Lhotský [-] ) , P. Čekal [-] (46. A. Pařil [-] ) , P. Kudrnáč [-] , L. Menšík [-] , R. Flígr [-]

TJ Tatran Červená Řečice
T. Paťha [-] - Z. Káva [-] - P. Pavelka [-] (46. J. Keller [-] ) , T. Obranec [-] , V. Pulda [-] , L. Chvalkovský [-] , Z. Kubíček [-] , J. Duchan [-] , D. Roubal [-] , F. Košťál [-] , J. Popovič [-]

ŽK: 75. M. Kudrnáč - 41. T. Obranec , 45. F. Košťál , 57. D. Roubal . ČK: 82. F. Košťál .
Hráči zápasu: R. Flígr .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - TÁBORA Rudolf (N), GAUPMANN Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Dva silové týmy, které si na žádné velké techniky nehrají, naopak umí zasadit tvrdý úder přímočarou akcí. Tatran letos valí, hru rozjíždí ze zajištěné obrany a to je jeho klíčem k úspěchu, jenže na půdě znovuzrozené Obrataně to tentokrát na výhru stačit nebude.

Tip: výhra hostů

Na jaře skvěle hrající Řečice pojede do Obrataně pro vítězství.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích