0:2
(0:0)
47. J. Dvořák
70. M. Jirků (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 16:30

22.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola strhly Jiřice ve druhém poločase


Branky


47. J. Dvořák , 70. M. Jirků (p.)
16

Jak jinak nazvat tento zápas, než šlágr kola. Doposud druhá Horní Cerekev přivítala páté Jiřice a jediný sobotní zápas tak nabízel zajímavou zápletku s nádechem boje o druhou příčku. Přes několik šancí v prvním poločase gól k vidění nebyl, jenže v tom druhém již Jiřice neotálely a brzy šly do vedení. Když se navíc ve prospěch Jiřic pískala penalta+červená pro domácího hráče, pak nebylo pochyb o tom, jak tento zápas dopadne.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance k vidění byly, jenže chyběl gól

Domácí celek Horní Cerekve se musel vypořádat s absencí výrazných opor Petra Biskupa a Michala Kůty, což už od prvních minut hrálo významnou roli v bitvě dvou vyrovnaných týmů. Lépe tak začaly Jiřice, které držely díky kombinační hře míč častěji na kopačkách, jenže k důraznějšímu zakončení, které by mohlo skončit gólem se nedostaly. Nebezpečným pokusem před bránou Horní Cerekve byla střela z přímého kopu ze třiceti metrů, kterou sice brankař neudržel, jenže bez ataku soupeře byl tento pokus úspěšně zažehnán. I akce po pravé straně v podání Jiřic zaváněla gólem. Jakub Dvořák sklepl míč pro Romana Čepla, jenže z jeho střely zazvonila pouze branková konstrukce. Do průběhu utkání mohli vyznamně promluvit i domácí, kteří narušili poklidnou rozehrávku Jiřic a vybojovali si dva samostatné nájezdy. Ten první vychytal brankař Zabloudil a druhý pokus zamířil jen těsně vedle. Ke konci prvního poločasu se hra vyrovnala. Vyčnívala pouze střela Miroslava Jirků, která znovu orazítkovala tyč a střídání zraněného Jaroslava Serbuse, což hrálo hostům do karet.

Rychlý gól vstřelily Jiřice a vedení už neprohospodařily

Trhlin v domácí sestavě využily Jiřice hned zkraje poločasu druhého. Skrze obranu pronikl Tomáš Jůzl, který naservíroval míč na kopačky Jakuba Dvořáka, jenž propálil míč kolem dvou nevinně postávajících obránců Horní Cerekve rovnou za záda bezmocného brankaře Chadima. Domácí tým se nevzdával, jenže jeho hlavním trápením bylo tentokrát zakončení. Definitivní rozhodnutí přišlo v 70. minutě. Obranou znovu pronikající Tomáš Jůzl byl ve vápně skluzem faulován a po druhé žluté kartě se ze hřiště poroučel Lukáš Loukota. Penaltu Miroslav Jirků spolehlivě proměnil a Jiřice byly v bezpečném dvougólovém vedení. Horní Cerekev neměla co ztratit, hru vytáhla na tři obránce, jenže do šancí se znovu dostávali hosté, tentokrát ale v zakončení neúspěšně. Korigovat výsledek mohli i domácí. Čtyři po sobě jdoucí rohy ale ke gólu nevedly a když už po kolmici za obranu dala Horní Cerekev přeci jen gól, tak radost ze vstřelené branky zastavil domácí pomezní rozhodčí, který odmával offside. Zbytek utkání už se jen dohrával, což vyhovovalo hlavně Jiřicím, které pro sebe získaly všechny tři body plus čisté konto při výhře 2:0.



Ohlasy k zápasu



SK Jiřice
Roman Zabloudil (brankař SK Jiřice): Začali jsme dobře, vytvořili jsme si pár šancí a nastřelili i tyč. Po ojedinělém brejku, který jsem bravurně vychytal, jsme drželi poločas 0:0. Po změně stran jsme šli brzy do vedení a zápas jsme měli pod kontrolou. Po penaltě a vyloučení spělo utkání do vítězného konce, navíc jsme do konce zápasu hrozili z brejků, které jsme ale nevyužili.



Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - - J. Havel [-] , J. Mezera [-] - J. Serbus [-] (41. Z. Dařílek [-] ) , L. Loukota [-] , Š. Filsoch [-] , P. Chadim [-] , M. Brada [-] , H. Novák [-] , F. Havelka [-] (70. O. Musil [-] ) , J. Plachý [-]

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - J. Dvořák [-] , P. Příhoda [-] , M. Jirků [-] (73. P. Novák [-] ) , J. Plaček [-] (77. R. Jůzl [-] ) , M. Hájek [-] , T. Jůzl [-] , R. Čepl [-] , J. Jůzl [-] , J. Vincenc [-] , P. Hložek [-] (67. M. Petřík [-] )

ŽK: 21. L. Loukota . ČK: 70. L. Loukota .
Hráči zápasu: J. Havel - J. Vincenc .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - OŠANEC Jan (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Jasný šlágr kola. Jak Horní Cerekev, tak i Jiřice patří k adeptům na umístění na druhé příčce za nedostižným Maratonem. Výhody domácího prostředí využije SKHC, o žádnou jednoznačnou bitvu tady ale nepůjde.

Tip: výhra domácích

Cerekev se díky své momentální formě dostala už na druhé místo tabulky a v domácím zápase svou formu potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích