0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 16:30

22.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pacovská juniorka se gólu nedočkala ani nyní, na domácím hřišti byla obrána Žirovnicí


Branky


16

Narazí-li na sebe v Poutník lize dvě juniorky, můžete si být jistí, že se na hřišti objeví i nezanedbatelný počet hráčů z "áček". Nyní to ale tak úplně pravidlem nebylo. Hlavně v Pacově začínají mít s obsazením hráčů do dvou týmů s blížícím se koncem sezóny velký problém a to se projevuje i na výsledcích "béčka", které ani nyní, počtvrté v řadě, nedokázalo skórovat a pro hosty tak nebylo velkým problémem odvést si s sebou domů na Budín všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mezi zahozenými šancemi se vyjímala gólová střela z přímého kopu

Ani jeden z týmů do zápasu nenastupoval v úplně nejlepší pohodě. Na Pacov lehla deka způsobená nedostatkem hráčů pro dvě dospělá mužstva, stejně tak i žirovničtí museli nastoupit s hráči, kteří měli za sebou víkendové zápasy za "áčko", či dorost. Více se ale přeci jen dařilo hostům, kterým se dařilo kombinovat, držet balón na svých kopačkách a postupně si vypracovávat a několik slibně vyhlížejících šancí, jenže postupně selhali jak ostrostřelec Martin Pokorný, tak i Patrik Drechsler a Lukáš Severa. Střelecké trápění musel prolomit až Ondřej Doležal a udělal to fantasticky. Přímý kop poslal výstavní střelou za záda zaskakujícího "brankaře" Oty Svobody. Obrovskou šanci na vyrovnání si vypracoval i TJ Slavoj Pacov B, kdy se v šanci, kterou snad ani nebylo možné neproměnit objevil jeden z domácích útočníků, jenže střelu hlavou do odkryté hostující svatyně poslal téměř z brankové čáry trestuhodně mimo. Z první půle tak mohli mít mnohem větší radost hráči ze Žirovnice, kteří drželi nadějný výsledek.

Více gólu i přes velké šance nepadlo

Ve druhém poločase už se začínalo projevovat nadstandartní herní vytížení o tomto víkendu a to hlavně u hráčů FC Slavoj Žirovnice B. Přesto si byli schopni nadále vytvářet šance. Z nich ty největší měl nejprve Martin Pokorný, který se pokoušel přehodit domácího brankaře, jenže střelu zastavilo břevno. Následný samostatný nájezd Ondřeje Doležala vychytal brankař Svoboda. Ve velkých šancí na vyrovnání se s blížícím se závěrem ocitali i domácí, jenže postupně jejich koncovka mířila buď mimo bránu, nebo se spolehlivými zákroky zaskvěl brankař Kolář, který inkasovaný gól nedovolil. Se všemi třemi body se tak z Pacova na Budín vrací hráči FC Slavoj, kterým se sice ani nyní koncovka nijak zvlášť nedařila, na výhru to přesto znovu stačilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov B
Lukáš Novotný (redaktor soutěže): V tuhle chvíli už lze definitivně potvrdit, že béčko Pacova je v krizi. Včetně tohoto zápasu čeká již 4 zápasy na vstřelený gól a příští víkend je čeká utkání na Maratonu, moc nóbl vyhlídky to tedy nejsou. Na svou poslední výhru naopak dokázala navázat Žirovnice, která týmům ze spodní poloviny tabulky zase o trochu uskočila.




Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
O. Svoboda [-] - P. Gavrecký [-] (46. R. Vítamvás [-] ) , Z. Holejšovský [-] (60. J. Pražák [-] ) , J. Přibyl [-] , M. Zíka [-] , J. Vlach [-] , A. Pícha [-] (32. O. Bártů [-] ) , L. Václavík [-] (73. J. Kerouš [-] ) , T. Kuran [-] , J. Rathouský [-] , J. Kuran [-]

FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - M. Kořínek [-] , J. Mach [-] (62. M. Tomšů [-] ) , D. Kuš [-] , P. Doležal [-] - O. Doležal [-] (89. R. Hřib [-] ) , T. Péč [-] , P. Drechsler [-] , J. Metlička [-] - L. Severa [-] (69. M. Rušil [-] ) , M. Pokorný [-]

ŽK: 5. P. Gavrecký , 19. A. Pícha - 55. P. Drechsler , 73. J. Metlička .
Hráči zápasu: R. Vítamvás - V. Kolář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - MICHÁLEK Stanislav (N), PRAVEČEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Nikoliv facka, ale přímo rána pěstí přistála na tvář pacovské juniorky v Kamenici nad Lipou. Nyní se Pacov B bude moci znovu spolehnout na výpomoc hráčů z áčka a to bude na domácím hřišti proti Žirovnici rozhodujícím faktorem.

Tip: výhra domácích

Po minulém výprasku v Kamenici si budou chtít domácí hráči zvednout sebevědomí. Do karet jim hraje, že A - tým hraje svůj zápas den předem a proto jejich hráči rezervu posílí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů