1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 15:00

20.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenice nad Lipou znovu stoupá tabulkou, nyní si poradila s Lukavcem


Branky


25. V. Prchal - 31. J. Houser , 39. J. Houser
12

Po dvou po sobě jdoucích jarních prohrách panovalo v Kamenici nad Lipou již mírné rozčarování s výkony celého týmu i přístupem k zápasům, jenže vše se, zdá se, v lepší obrací. Momentálně už pátý TJ Slovan vyčkává 4 body za druhým Pacovem a už zase začíná být brán vážně. To Lukavec přešlapuje na místě a na předposlední příčce pro něj začíná být situace pomalu vážná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejprve šel do vedení Lukavec, pak už řádili domácí

K vidění bylo bojovné utkání. V prvních minutách se hra přelévala. Domácí se dostali okolo desáté minuty do šance, střela ale mířila mimo tři tyče. Možná rozhodující moment přinesla jedenáctá minuta, kdy zraněný Jan Pfaur šel z placu a na trávník vyběhl Jirka Houser, který dělal problémy domácí obraně. V pětadvacáté minutě využil Lukavec jedné z mála chyb hostující defenzivy a po kombinaci se dostal míč k Václavu Prchalovi, který prostřelil brankáře Macháčka. V jednatřicáté minutě hosté napadli riskantní rozehrávku domácích, k míči se pak dostal Jiří Houser a tvrdou střelou k tyči nedal domácímu brankáři šanci. Šest minut před poločasem unikl Jirka Houser domácí obraně, zastavit se ho pokusil skluzem zezadu Marcel Merenus, kamenický útočník ale pokračoval dál a následně obešel brankáře Ludvíka a do odkryté brány skóroval.

Slovan si třetí výhru v řadě už ohlídal

Ve druhém poločase pokračoval bojovný ale férový souboj bez zákeřností. Srovnat mohl Luboš Krill, střela šla ale vedle a i praporek pomezního byl nahoře. Na druhé straně se dvakrát mohl prosadit Ondřej Šuranský hlavou. Nejprve po centru vynikl po jeho hlavičce brankář Ludvík. Následný rohový kop pak poslal střelec domácích těsně vedle. Deset minut před koncem se dostal Jiří Houser znovu do šance , ještě ale přihrával na lépe postaveného Davida Schobra, ten však míč do brány nedostal. V úplném závěru se domácí pokusili o nakopávané míče do vápna, které však celkem bez problému obrana Kamenice odvrátila. Rezerva Slovanu tak potřetí v řadě vyhrála o jednu branku.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Lukavec
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Vcelku solidní výkon obou týmů. Směrem dozadu jsem byl s naší hrou celkem spokojen. Dopředu nám občas chybělo větší doplnění. Z celkového pohledu je naše výhra o branku asi zasloužená. Tři body se ale rozhodně nerodili lehce.




Sestavy


TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] - D. Slabý [-] , V. Zamrzla [-] (75. D. Vobořil [-] ) , V. Prchal [-] , M. Merenus [-] , A. Mišoň [-] , V. Prchal [-] , J. Mařinec [-] , L. Krill [-] (70. D. Wenemoser [-] ) , S. Prokop [-] (87. L. Krill [-] ) , D. Kocour [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - L. Novák [-] , D. Pelc [-] , J. Pfaur [-] (11. J. Houser [-] ) , P. Klusáček [-] - L. Kašparec [-] , D. Růžička [-] (81. J. Nechvíle [-] ) , O. Šuranský [-] , J. Ira [-] (46. D. Schober [-] ) - J. Hlavatý [-] (78. O. Joza [-] ) , M. Strašík [-] -

Hráči zápasu: S. Prokop - M. Strašík , J. Houser .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - PEŠEK Jiří (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Jakub Havel
Tip experta: výhra domácích

Lukavec má mladé běhavé mužstvo a v tomto utkání Kamenici porazí. Dávám 1.

Tip: remíza