Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Maraton znovu exceloval, fotbal tentokrát vyučoval v Horní Cerekvi


Branky


12

Šlágr kola. Jinak se střetnutí dvou týmů z čela tabulky nazvat nedá. Role favorita však přeci jen připadla hostům z Pelhřimova, kteří ukázali svou sílu i bez ostrostřelce Pahra a zvládli soupeře porazit už v prvním poločase, který skončil 1:4. Ve druhé půli se sice domácí herně zvedli, jenže ve svých šancích selhali a naopak ještě jednou inkasovali, což je o veškeré naděje připravilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zkušenější Maraton srazil soupeře k zemi už v první půli

Domácí chtěli zlepšit dojem z posledních zápasů, které se jim nevydařily zcela podle představ. Maratonci proti Horní Cerekvi tradičně postavili „to mladší a běhavější“ ze svého širokého kádru. Od prvních minut se tak hrálo v poměrně slušném tempu a diváci se nenudili. Kudy se bude výsledek zápasu ubírat, naznačily dva slepené góly hostů v první čtvrthodině. Nejprve se po neodmávaném ofsajdu nejlépe zorientoval na malém vápně Tomáš Zelenka. Vzápětí Tomáš Vlček potrestal hrubou chybu domácí obrany chladnokrevnou střelou k tyči. Domácí nechtěli prodat svou kůži lacino a Jaroslav Serbus po pěkné kombinační akci k zadní tyči snížil. V dalších minutách se ale plně projevil rozdíl ve zkušenostech i individuálních schopnostech hráčů obou týmů. Hosté hráli soustředěně vzadu a dobrou kombinací nutili domácí k chybám, které se jim navíc podařilo potrestat. Na dvoubrankový rozdíl zvyšoval technickou střelou Martin Moravec a těsně před odchodem do šaten se po rohovém kopu hlavou prosadil Jan Kratochvíl.

Domácí svůj tlak ke vstřelení gólu nevyužili

Druhá půle nabídla podstatně vyrovnanější fotbal, jež jaký byl k vidění v poločase prvním. Maratoncům se již nechtělo tolik běhat, přesto dokázali skóre navýšit po skrumáži Václavem Vackem. Pak přišly velké chvíle domácího týmu. Ve stoprocentních šancích ztroskotali Jaroslav Serbus, střídající Hynek Novák a Jiří Mezera. Havlovu střelu v 68. minutě zastavila tyč. Skóre se tak již neměnilo a hosté zaslouženě odvážejí z Horní Cerekve 3 body.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Jiří Mezera (hráč SK Horní Cerekev): V první půli nás soupeř kombinační hrou dostával pod tlak, z čehož vyplývaly školácké chyby a inkasované góly. Po změně stran jsme byli víc ve hře. Škoda mnoha neproměněných šancí, protože bylo v našich silách utkání zdramatizovat. Maraton ale vyhrál zaslouženě.




Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - P. Biskup [-] - J. Havel [-] - Z. Dařílek [-] , J. Serbus [-] , J. Mezera [-] (6. O. Musil [-] ) , L. Loukota [-] , Š. Filsoch [-] , F. Havelka [-] , J. Plachý [-] , M. Kůta [-]

FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - V. Beneš [-] , T. Zelenka [-] , M. Moravec [-] , J. Kmoch [-] , T. Vlček [-] , J. Mareš [-] (46. T. Vaněk [-] ) , V. Vacek [-] , J. Kratochvíl [-] , D. Blažek [-] , R. Hejda [-]

Místo: Horní Cerekev. Počet diváků: 50. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - OŠANEC Jan (N), HERNA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Jakub Havel
Tip experta: remíza

Záleží v jakém složení se oba týmy sejdou. Nás trápí velká marodka, kdy chybí 5-6 hráčů základní sestavy. Maraton je favorit, ale věřím, že pokud se vypneme k maximálnímu výkonu, jsme schopni minimálně remízu uhrát.

Tip: výhra domácích