1:2
(1:1)
28. D. Kudrnáč
72. F. Hovorka (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:00

15.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsnou výhrou s Lukavcem Obrataň opouští poslední místo


Branky


16. L. Mládek - 28. D. Kudrnáč , 72. F. Hovorka (p.)
0

Podle očekávání vyrovnaný a velice důležitý zápas se odehrál v neděli v Lukavci, kam zavítala Obrataň. Pryč už jsou ještě nedávné loňské časy, kdy Obrataň proháněla špičku soutěže a bojovala o postup. Tady se totiž odehrávala předběžná bitva o udržení v soutěži. Z ní díky obratu z 1:0 na 1:2 vzešli vítězně právě hosté, kteří si připisují plný bodový zisk po dlouhých šesti zápasech a odráží se od posledního místa, které díky prohře v Kamenici nad Lipou připadlo znovu Budíkovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Start Lukavec
Lukáš Novotný (redaktor soutěže): Skutečný význam tříbodového zisku Obrataně v tomto utkání se zřejmě dozvíme až na konci sezóny, protože oba soupeři z tohoto utkání budou do bojů o záchranu namočeni po celé jaro. I tak je ale nutno říct, že v momentální situaci hosté tyhle tři body potřebovali jako sůl. Díky nim se totiž dostali do kontaktu s týmy mimo sestupové pozice a to by je k lepším výkonům mohlo nabudit. Lukavec domácí utkání naopak nezvládl. Své vedení 1:0 ještě v prvním poločase ztratil a v tom druhém si nechal z penalty vstřelit nakonec rozhodující gól. Pro ně se tak jedná o nepříjemnou ztrátu.




Sestavy


TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] - V. Prchal [-] , M. Merenus [-] , D. Slabý [-] , D. Vobořil [-] (65. D. Wenemoser [-] ) , V. Prchal [-] , L. Mládek [-] (79. P. Kuneš [-] ) , J. Mařinec [-] , L. Krill [-] (85. L. Krill [-] ) , S. Prokop [-] (69. V. Zamrzla [-] ) , D. Kocour [-]

SK Obrataň
J. Kalina [-] - R. Flígr [-] , P. Fišer [-] , R. Tábora [-] , L. Vlach [-] , D. Kudrnáč [-] (84. M. Plášil [-] ) , F. Hovorka [-] , M. Vesecký [-] (69. M. Vlach [-] ) , P. Čekal [-] (48. M. Kudrnáč [-] ) , P. Kudrnáč [-] , L. Menšík [-]

ŽK: 54. V. Prchal , 54. P. Kuneš - 24. M. Vesecký .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - VEČEŘA Ivo, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.