Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:00

13.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budíkov zabodoval podruhé za sebou a minimálně do jara opouští poslední příčku


Branky


0

Na jaře bude tohle v posledním kole s největší pravděpodobností zápas o všechno, i nyní však měl svůj význam, především pro Budíkov, který měl šanci konečně opustit poslední místo Poutník ligy a poskočit na dosah směrem k záchraně. I pro Lukavec šlo ale o významný zápas s ohledem na jeho postavení těsně nad sestupovým pásmem. Jenže stejně jako minulý týden, tak i tentokrát ani jeden z týmů nedokázal utkání dotáhnout k vítěznému konci a řada opět přišla na spravedlivou dělbu bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení Lukavce stáhl Jan Zadina pár minut před přestávkou

Otevřený zápas, který může dopadnout jakkoliv. Těmito slovy by se dalo ve zkratce popsat utkání mezi TJ Rovnost Budíkov a TJ Start Lukavec. Navzdory umístění v tabulce byli do role mírného favorita pasováni domácí hráči Budíkova, kteří na svém hřišti umí zahrát a dokážou zde potrápit i celky ze špičky tabulky. Tenhle odhad se ale v žádném případě nenaplňoval. Hostující TJ Start se poměrně brzy ujal dvougólového vedení, které domácím předpovídalo složitou misi za bodovým ziskem. Ve 13. minutě rozvlnil síť za zády gólmana Havla nejprve kapitán Lukavce Stanislav Prokop, k jehož střeleckému zářezu se za čtyři minuty přidal Daniel Kocour. S Budíkovem bylo zle a šance odskočit ode dna se minutu po minutě pomalu vytrácela. Naději však vykřesal pět minut před koncem prvního poločasu budíkovský Jan Zadina a najednou to vypadalo o poznání lépe. Do šaten se tak odcházelo za stále nerozhodnutého stavu 2:1 pro hosty z Lukavce, před kterými ale stálo dalších 45 minut.

Podruhé za sebou Budíkov své vedení ztratil v úplném závěru

Zdálo se, že gól do šatny domácí TJ Rovnost výrazně povzbudil. Konečně se jim začalo dařit podle představ a z toho vzešel po devíti minutách hry vyrovnávací gól na 2:2, o který se postaral Tomáš Janák. Lukavec znejistěl a získat zpět své vedení už se m do konce zápasu vybojovat nepodařilo. Naopak, v 73. minutě dokonal senzační obrat budíkovský stoper Luděk Tománek, který vystřelil poprvé v zápase vedení na stranu domácích. Uhlídat soupeře s blížícím se koncem utkání však není silnou stránkou modrobílých šachovnic. Prokázaly to minulý týden s Počátkami a rovněž i tentokrát proti Lukavci. V 86. minutě přišlo vyrovnání stavu na 3:3 Ladislavem Mládkem. Žádný další gól už nepadl a o body se tak oba týmy podělily. Další bodový zisk znamená pro Budíkov vystoupení z posledního místa, situace je ale pořád kritická. Mít pod sebou pouze Obrataň, které se přes zimu může rozsvítit, to je přešlapování na hodně tenkém ledě.



Ohlasy k zápasu


TJ Rovnost Budíkov
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Stejně jako loni Budíkov prokázal, že když má nůž na krku, tak se jeho hráči umí semknout a nadechnout se k takovým výkonům, které se s těmi z průběhu podzimu vůbec nedají srovnávat. Jejich problémem je ale to, že si v obou z posledních dvou zápasů nechali výhru sebrat v úplném závěru utkání. Dva body jsou pro ně v jejich situaci sice pěkné, se šestibodovým ziskem by se ale o záchraně dalo hovořit o něco hlasitěji. Sypat si popel na hlavu ale můžou i v Lukavci. Přijít s posledním týmem tabulky o dvougólové vedení, to se taky hned tak nevidí.




Sestavy


TJ Rovnost Budíkov
M. Havel [-] - Z. Kratochvíl [-] - L. Tománek [-] , J. Vostřejž [-] , J. Zadina [-] , P. Mraček [-] , P. Paclík [-] (46. T. Janák [-] ) , F. Žáček [-] , T. Šeda [-] , M. Pekárek [-] , M. Vodrážka [-]

TJ Start Lukavec
L. Kotek [-] - L. Krill [-] , P. Kuneš [-] , L. Mládek [-] , D. Wenemoser [-] (74. M. Zeman [-] ) , L. Pouznar [-] , L. Krill [-] , S. Prokop [-] , L. Havlín [-] , D. Kocour [-] , J. Mařinec [-]

ŽK: 53. P. Mraček , 83. T. Šeda - 17. L. Mládek .
Hráči zápasu: J. Zadina - L. Mládek .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - HAVEL Luboš (N), ZAMRZLA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.