Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:00

13.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozlučka s podzimem skončila pro Tatran vítězně


Branky


0

V posledním podzimním kole Poutník ligy, před dlouhou zimní přestávkou, přivítal Tatran na domácím hřišti Pacovské „béčko“. Domácí chtěli alespoň v tomto posledním zápase prolomit neskutečnou podzimní sérii plnou remíz, a ještě před zimou okusit chuť vítězství a na přístupu hráčů to bylo znát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsně před poločasem šli do vedení domácí

Úvodní poločas tohoto střetnutí, kromě vedoucí branky Tatranu prakticky nic zajímavého nepřinesl. Obě mužstva se postupně oťukávala a zejména ve středu hřiště probíhal boj o to, kdo bude určovat tempo zápasu. Pacovské „béčko“ bylo fotbalovější, nicméně si žádnou větší gólovou příležitost nevytvořilo. Bojovnost však byla, jako vždy, na straně domácího Tatranu. A právě díky ní se domácím podařilo ve 41. minutě, zásluhou přesné hlavičky Zdeňka Kávy, otevřít skóre. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Infarktový závěr a 3 body pro Tatran

Druhý poločas utkání byl pro hrstku přihlížejících diváků mnohem zajímavější. Pacovští do něj nastoupili ve velkém stylu, když po rohovém kopu ve 49. minutě dotlačil balon do sítě Jaroslav Rathouský a postaral se tak o vyrovnání. To ovšem na výsledkové tabuli vydrželo sotva deset minut. V 61. minutě pacovský brankář Jakub Pachta vybíhal skoro až na polovinu hřiště pro dlouhý balon, ovšem naneštěstí pro něj a jeho mužstvo byl u míče dřív útočník Tatranu Jan Markvart, který neváhal a z nepříjemného úhlu uklidil balon rovnou do sítě. Domácí se tak ujali vedení 2:1. Ani toto skóre se však konce zápasu nedočkalo. O vyrovnání se postaral v 79. minutě Oto Svoboda. V tu chvíli se zdálo, že si Tatran připíše již 8. (ano, osmou) remízu ze třinácti utkáních. To se však naštěstí pro zelenobílé nestalo. V nastaveném čase se k přímému kopu z dálky postavil Filip Košťál a vyslal svůj nepříjemný projektil, který ovšem pacovský brankář Pachta v rukavicích neztlumil, ale pouze vyrazil před sebe. Tam už dobíhal domácí Zdeněk Kubíček, který balon dostal do sítě a postaral se tak o vítěznou trefu Tatranu. Poslední zápas podzimu tak Tatran ovládl 3:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Červená Řečice
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Stěží se dá odporovat tomu, že Pacov jel do Červené Řečice pro jakýkoliv bodový zisk, ideálně rovnou výhru. Jejich současná forma tomu i nasvědčovala, jenže Tatran odmítl přijmout další remízu a v úplném závěru po chybě gólmana a trestuhodnému neuhlídání dorážejícího Zdeňka Kubíčka urval teprve třetí letošní vítězství na svou stranu. Pacov tak nyní už jistě přezimuje na čtvrté příčce a ani Tatran do jara nemusí mít strach, že by se topil v sestupových vodách.




Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
T. Paťha [-] - J. Dýnek [-] - Z. Kubíček [-] - Z. Káva [-] - D. Roubal [-] , J. Markvart [-] , V. Pulda [-] , V. Gaupmann [-] (78. V. Jílek [-] ) , M. Šťastný [-] , F. Košťál [-] , J. Duchan [-]

TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - J. Zabloudil [-] , A. Pícha [-] (53. P. Gavrecký [-] ) , L. Václavík [-] , O. Svoboda [-] , J. Přibyl [-] , J. Rathouský [-] (68. O. Pražák [-] ) , M. Zíka [-] , M. Pučálek [-] , J. Pavelec [-] , L. Šlechta [-]

ŽK: 75. Z. Káva , 85. Z. Kubíček , 87. J. Dýnek - 82. J. Pavelec .
Hráči zápasu: J. Markvart .
Počet diváků: 29. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - DOLEJŠ Adam, BLOUDEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.