Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Spartak v Červené Řečici tvrdě narazila


Branky


0

Uplynulý víkend nabídl již 11. kolo Poutník ligy, kdy se vedle dalších měření sil střetli hráči Tatranu a TJ Spartaku Počátky. Postavení obou soupeřů v tabulce napovídalo, kdo bude favoritem tohoto utkání, nicméně opak byl pravdou. Červená Řečice totiž konečně začala střílet i góly a to ve spolupráci s pevnou defenzivou musí zákonitě přinášet i vyšší bodové zisky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas o jednom gólu ovládli domácí

Tatran diktoval tempo hry prakticky po celou dobu zápasu, herní projev Počátek zůstal za očekáváním. Už od prvních minut to byli právě hráči Tatranu, kteří se nebáli kombinovat a postupně rozjíždět své útočné akce až od vlastního brankáře. První vážnější gólové příležitosti tak měli na svědomí právě Tatranští hráči. V této fázi zápasu byli ještě i Počátečtí nebezpeční, a to zejména díky velmi dobře zahrávaným rohovým kopům a rychlým protiútokům. Nic z toho však kýžené ovoce nepřineslo. Gólový účet zápasu byl otevřen v 18. minutě, kdy se nechytatelnou střelou prosadil po samostatném průniku záložník Tatranu, Martin Šťastný. První poločas poté nabídl pouze několik dalších příležitostí ke změně skóre, které ke gólu ovšem nevedly a hráči tak odcházeli do kabin za stavu 1:0.

Jednogólové vedení Tatranu nestačilo a přidal další góly

Úvod druhého poločasu začal tak, jak ten první skončil, a to v režii hráčů Tatranu. Počátečtí se po celý druhý poločas prakticky na nic směrem k brance Tatranu nezmohli. O navýšení vedení se v 50. minutě postaral opět Martin Šťastný. O pouhých devět minut později bylo o výsledku definitivně rozhodnuto. Po hodině hry se po krásném samostatném úniku prosadil rychlonohý útočník Tatranu, Jan Markvart. Poslední tečka za velmi povedeným utkáním z pohledu zelenobílých padla v 78. minutě, kdy se ve skrumáži před brankou nejlépe zorientoval žolík Tatranu, Jakub Aldorf. Tatran tak zvítězil 4:0 a připsal si druhou výhru v sezóně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Červená Řečice
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Tím nejdůležitějším faktorem pro Tatran je, že v letošní sezóně začíná konečně střílet góly. Z toho také vyplynuly dvě výhry v posledních třech kolech. Zajímavé bude sledovat jestli to zelenobílým vydrží, protože donekonečna se spoléhat na pevnou obranu a brankaře Paťhu, tudy cesta nevede. Počátky pro změnu potvrdily, že venkovní zápasy nejsou tím, o co by se mohli opřít. Kromě nečekané výhry v Pacově venku neudělaly ani bod a spoléhat se tak budou muset na domácí hřiště, kde se jim pro změnu celkem daří.




Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
T. Paťha [-] - L. Chvalkovský [-] , J. Dýnek [-] - Z. Kubíček [-] - - D. Roubal [-] , J. Markvart [-] , J. Keller [-] (57. Z. Káva [-] ) , M. Šťastný [-] , J. Popovič [-] , F. Košťál [-] , J. Duchan [-] (75. J. Aldorf [-] )

TJ Spartak Počátky
J. Sálus [-] - L. Matys [-] , R. Měkuta [-] , O. Lisý [-] , A. Kníže [-] , D. Švarc [-] , J. Vojta [-] , J. Doležal [-] (16. M. Žižka [-] ) , T. Pavlíček [-] , M. Pavlíček [-] , Z. Mocek [-] (46. M. Tesař [-] )

ŽK: 53. L. Chvalkovský .
Hráči zápasu: M. Šťastný , F. Košťál .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: POUL Daniel - ŠŤASTNÝ Stanislav (N), BRÝNA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.