5:1
(3:0)
56. L. Krill
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jistou výhrou se Jiřice znovu vrací na dosah druhého místa


Branky


10. T. Jůzl , 13. P. Tůma , 37. P. Novák , 75. P. Hložek , 85. J. Vincenc - 56. L. Krill
0

Málokdo si ještě troufá zpochybnit domácí formu Jiřic v této sezóně. Jiřičtí opravdu umí této výhody využít a především tento faktor jim pomáhá držet se bezpečně daleko od sestupových míst, se kterými si v loňské sezóně byly bližší, než by jim bylo milé. Tentokrát sem na zkušenou vyrazili hráči Lukavce a i oni brzy poznali, že tady se letos rozhodně vyhrávat jen tak nebude.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nezachytili začátek a rychle prohrávali

Zápas začaly podstatně lépe, než hostující soupeř, domácí Jiřice. Ty po prvních dvou akcích dokázaly dvakrát během úvodní čtvrthodinky skórovat. Nejprve v 10. minutě přízemní střelou z hranice šestnáctky otevřel skóre Tomáš Jůzl a za tři minuty nezůstal střelecky pozadu ani Petr Tůma, který si naskočil na přesný centr z pravé strany. Nečekaně snadným průběhem prvního poločasu se domácí nechali trochu ukonejšit a běhaví hosté zahrozili dvakrát nebezpečně z brejku, kde však trestuhodně selhali v zakončení. TJ Start Lukavec svých šancí odmítl využít a skóre se tedy měnilo na druhé straně, kde se naopak neomylně prosadil Petr Novák, čímž i uzavřel gólový příběh prvního poločasu.

Jiřice žádné překvapení už nedopustily a po zásluze vyhrály

Druhý poločas již nabídl o poznání vyrovnanější partii. Hráči Lukavce začali konečně využívat své rychlosti, bohužel pro ně jim chyběl klid v kombinaci i efektivita v zakončení. Nakonec se ale na ně přeci jen alespoň na okamžik usmálo štěstí, kdy se na penaltě objevil nikým nehlídaný Luboš Krill a snížil na o poznání hratelnější stav 3:1. Pro domácí hráče Jiřic byl tento gól budíčkem, že utkání se v žádném případě samo nevyhraje. Vrátit do se hry Jiřicím pomohl i jeden z domácích hráčů, který si centr Petra Hložka nešťastně srazil do vlastní brány a vedení Jiřic se tak znovu vrátilo do původního stavu o tři góly. Tímto bylo utkání definitivně rozhodnuto, žádný zvrat už nepřipadal ani omylem v úvahu. Jiřice hru kontrolovaly a v samotném závěru přidal další gól a určil definitivní podobu skóre na 5:1 po rohovém kopu patičkou Jakub Vincenc.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): Hostům se nedala upřít bojovnost a nasazení, naštěstí několikrát selhali v koncovce a postupem času jejich hra působila dosti rozhádaně. Nám se naopak i přes nijak kvalitní výkon podařilo několikrát skórovat a dovést utkání k povinnému vítězství na domácím hřišti.




Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - P. Příhoda [-] (72. O. Vitera [-] ) , J. Dvořák [-] , P. Novák [-] (73. M. Petřík [-] ) , P. Tůma [-] , M. Hájek [-] , M. Trnka [-] , T. Jůzl [-] , P. Hložek [-] , M. Jirků [-] , J. Vincenc [-]

TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] - L. Kotek [-] (65. P. Kuneš [-] ) , L. Mládek [-] , D. Wenemoser [-] , V. Zamrzla [-] , L. Krill [-] , S. Prokop [-] , L. Krill [-] , D. Kocour [-] , J. Mařinec [-] , T. Mišon [-]

ŽK: 68. M. Hájek - 76. S. Prokop .
Hráči zápasu: J. Dvořák , T. Jůzl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - FRANTÁL Jakub (N), ZAMRZLA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.