Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání dvou trápících se týmů vyhrál s přehledem hostující Budíkov


Branky


0

Situace v ani jednom z táborů není ideální. Obrataň se kolo od kola potápí hlouběji ke dnu a nic nenasvědčuje tomu, že by se situace měla změnit. Obrataňští schytávají jeden debakl za druhým a už nyní je jasné, že pokud se přes zimu v klubu situace rapidně nezlepší, máme tu hlavního adepta na sestup. O mnoho lépe na tom není ani Budíkov. Problémy se sestavou, vytrvalé umístění na chvostu tabulky a neproduktivní útok. I to dělá z TJ Rovnost jednoho z hlavních adeptů na sestup. Získat tak 3 body z tohoto utkání bylo důležité pro oba dva ýmy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly za poločas Obrataň složily

Ani jeden z týmů se v Obratani nesešel v optimální sestavě, problémy domácích s kádrem jsou však letos již pověstné a nezměnil to ani zápas proti TJ Rovnost Budíkov. Do zápasu vstoupili o mnoho lépe hosté z Budíkova, kteří mohli hned v první pětiminutovce slavit díky Danielovi Šedovi, který ukončil budíkovské čtyřzápasové čekání na branku. I domácí si mohli několik šancí vytvořit, ale vlastní vinou, především nepřesnou kombinací, soupeřovu bránu neohrozily. Budíkovští hráli oproti předešlým zápasům jako vyměnění, od 16. do 28. minuty se jim podařilo nastřílet 3 góly. Dvakrát se v krátkém časovém sledu prosadil Zdeněk Kratochvíl a svůj druhý gól v zápase přidal Daniel Šeda, který po delší době dostal šanci v základní sestavě. Těžko mohlo být pro domácí tým ještě hůře, přesto se to stalo. Obratani se totiž zranil jeden z mála klíčových hráčů František Hovorka a domácí tak dohrávali zbytek poločasu v deseti. I tak si ale dokázali vytvořit před koncem poločasu nebezpečné příležitosti, avšak střelu pod břevno i dvojnásobně tečovanou střelu dokázal brankař Bláha vychytat.

Budíkov zahazoval obrovské šance, výhra 5:0 však není k zahození

Do druhého poločasu domácí sice nastoupili opět v plném počtu, byli to ale budíkovští, kdo na hřišti v Obratani kraloval. V podání hostujícího týmu tato převaha ale spíše vypadala jako soutěž, komu se povede zahodit větší šanci. Obrataňští se mohli snažit alespoň o korekci výsledky, většinou jejich pokusy skončily mimo bránu. I ve druhé půli ale přeci jen padl gól a to v 90. minutě, kdy skóre zápasu završil na 5:0 pro Budíkov po samostatném úniku a kličce Matěj Pekárek. Díky tříbodovému zisku se tak Budíkov znovu dostává na dostřel týmů před nimi, ode dna je však ani tato vysoká výhra neodpoutala.



Ohlasy k zápasu



TJ Rovnost Budíkov
Michal Bláha (brankař TJ Rovnost Budíkov): Čekal jsem boj mužstev ze spodku tabulky, ale Obrataň, zřejmě vinou docházky, hrála velmi špatně a nám se konečně podařilo vstřelit branky. Nakonec jsme nastříleli stejně gólů jako za předchozích 9 kol a ještě spoustu šancí nevyužili.



Sestavy


SK Obrataň
F. Vilímek [-] - D. Mašát [-] , R. Tábora [-] , L. Vlach [-] , D. Kudrnáč [-] , F. Hovorka [-] (46. M. Kudrnáč [-] ) , P. Šimek [-] , M. Vesecký [-] , J. Kalina [-] , M. Plášil [-] , A. Pařil [-]

TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - Z. Kratochvíl [-] (73. J. Novák [-] ) - D. Šeda [-] , M. Vodrážka [-] , M. Frolík [-] , T. Šeda [-] , M. Pekárek [-] , M. Kovář [-] , J. Zadina [-] , L. Tománek [-] , P. Mraček [-]

ŽK: 60. J. Zadina , 82. T. Šeda .
Hráči zápasu: L. Vlach - Z. Kratochvíl , D. Šeda .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - TÁBORA Rudolf (N), HAVEL Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.