A. Kos 57.
A. Kos 62.
J. Ira 89.
3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 16:00

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenice dál jede na vítězné vlně, tentokrát to schytal Tatran


Branky


57. A. Kos , 62. A. Kos , 89. J. Ira
0

Kamenice nad Lipou "B" se v letošní sezóně rozehrála, po lehce rozpačitém startu, do vynikající formy. Sérii výher tímto zápasem natáhla už na pět výher v řadě, což jim zaslouženě vyneslo i druhé místo v tabulce. To Tatran má opačné starosti. V jejich situaci by byla každá výhra dobrá. Tentokrát to ale na tříbodový zisk v žádném případě nebylo. Kamenice je doma, především s výpomocí z "áčka", velmi silným soupeřem, což se potvrdilo i tentokrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mnoho šancí žádný gól nepřineslo

Od první minuty domácí Kamenice nad Lipou svého soupeře z Červené Řečice zatlačila. Výsledkem toho ale byly jen neproměněné šance či trefení brankové konstrukce, které domácí nastřelovali. Když už nedokázal svou obrovskou gólovku, ani pomalu z brankové čáry, proměnit domácí David Růžička, muselo se jít do kabin zákonitě bez branek. Zdálo se, že střelecké prokletí Kamenice z úvodu sezóny je zase zpátky. 

Tlak domácích trval a přinesl i góly

Hned v úvodu poločasu druhého se mohli domácí prosadit po akci a následně po rohu, kdy měli ke skórování slušné příležitosti, ale nestalo se tak. I hosté zahrozili šanci, ale vychytal brankář domácích Macháček. V padesáté sedmé minutě přinesl přeci jenom klid na domácí kopačky kdo jiný než Aleš Kos, když prošel obranou a pohodlně vstřelil branku. O pět minut později přišel nákop od obrany domácích, Jan Nechvíle přistrčil balon pro Aleše Kosa, jenž udělal pár kliček a následně střelou k tyči poslal domácí do dvoubrankového vedení. Kamenice byla lepším týmem a ikdyž se hosté pokoušeli o změnu skóre, tak se nakonec opět zaslouženě prosadili domácí, když se v závěru zápasu prosadil po centru kamenický Jan Ira hlavou. Rezerva Kamenice tak navázala na předchozí výsledky a zaslouženě vyhrála.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou "B"): Hra byla od nás celkem dobrá, škoda že jsme i tentokrát nedali nějaké dobré šance hlavně v prvním poločase, mohlo být o vítězi rozhodnuto klidně i dříve.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Macháček [-] (88. D. Schober [-] ) , J. Strašík [-] , L. Hadač [-] , J. Pfaur [-] - J. Vávra [-] (80. I. Šiška [-] ) , P. Zdeněk [-] (46. J. Nechvíle [-] ) , J. Houser [-] , J. Ira [-] - D. Růžička [-] (73. P. Šiška [-] ) , A. Kos [-] -

TJ Tatran Červená Řečice
T. Paťha [-] - V. Pulda [-] , L. Chvalkovský [-] , J. Dýnek [-] - J. Duchan [-] (28. K. Hovorka [-] ) , Z. Kubíček [-] , J. Keller [-] - Z. Káva [-] - D. Roubal [-] , J. Popovič [-] , J. Aldorf [-]

ŽK: 56. J. Houser - 44. L. Chvalkovský .
Hráči zápasu: J. Pfaur , A. Kos .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - ŠTANGL Josef (N), ŠŤASTNÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.