T. Prokop 52. (p.)
1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 15:30

8.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Recept na výhru ani jeden z týmů nenašel, body si tak Čejov s Tatranem po jednom rozdělily


Branky


52. T. Prokop (p.) - 60. J. Keller
0

Pro Červenou Řečici šlo v tomto utkání o čtvrtý zápas v řadě proti klubům z Humpolecka. Hostující Tatran šel logicky do utkání s tím, že svou bilanci 6 zápasů bez výhry bude chtít konečně prolomit, proti však byl ambiciózní Čejov, který chtěl napravit zaváhání z Jiřic, prohra tak pro ani jeden z týmů nepřipadala v úvahu, ostatně to se také splnilo. Remíza 1:1 však těžko přinesla spokojenost v obou táborech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta hned na úvod, přesto byl prví poločas bez gólu

V rámci 7. kola se utkali týmy z opačných pólů tabulky. Čejov, který prozatím okupuje čtvrtou příčku Poutník ligy a remízový král z Červené Řečice. Zápas začal z ostra, hned ve třetí minutě po souboji ve vápně spadl hostující útočník a rozhodčí pískal penaltu. K penaltě se postavil červenořečický brankář Tomáš Paťha, naneštěstí pro Tatran trefil pouze břevno, z následné dorážky hlavou přestřelil bránu. Do konce poločasu povětšinou držel míč domácí Čejov, ale i díky chybám v obraně měl více šancí hostující TJ Tatran, těch jich však ke skórování využít nedokázal. 

 

Čejov se dostal do vedení, to však neudržel

Do druhého poločasu vletěl domácí tým s velkou chutín a s tím, že utkání strhne na svou stranu. Hned ve 47. minutě ohrozil hostující bránu právě Čejov, kde však stál připravený brankař Paťha. O pět minut později po faulu ve vápně a následné penaltě gólu už zabránit nedokázal, 1:0 pro Čejov. Hned o dvě minuty později po krásném centru nedokázal domácí hráč trefit zařízení. Další kontr opět vychytal Tomáš Paťha a Čejovu došel dech. Na konci utkání se probrala i Červená Řečice a mohla utkání otočit. Prvně po brejku využil chyby obrany Jakub Keller. Později nedokázal vyzrát v sólovém úniku na domácího Krupičku a oba dva týmy se rozešli smírně plichtou 1:1. Pro Červenou Řečici to tak je již šestá remíza po šesti odehraných kolech.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čejov
Patrik Pech (hráč TJ Sokol Čejov): Pro nás jde o ztrátu, chtěli jsme dnes vyhrát, ale byl to pro nás zápas blbec. Nic se nám nedařilo, po prvním gólu jsme mohli hned dát na 2:0/3:0 ale Paťha nás vychytal. Nakonec musíme být rádi za bod.




Sestavy


TJ Sokol Čejov
M. Krupička [-] - J. Rohovec [-] (66. D. Moravec [-] ) , D. Vincenc [-] , T. Prokop [-] , P. Nápravník [-] , T. Marek [-] , L. Hložek [-] , J. Hložek [-] (63. R. Smrčka [-] ) , J. Cvrček [-] , O. Beneš [-] , P. Pech [-] (58. L. Moravec [-] )

TJ Tatran Červená Řečice
T. Paťha [-] - V. Pulda [-] , L. Chvalkovský [-] , J. Dýnek [-] - J. Keller [-] (74. J. Aldorf [-] ) , Z. Kubíček [-] , J. Duchan [-] - J. Markvart [-] - D. Roubal [-] , F. Košťál [-] , J. Popovič [-]

ŽK: 20. J. Cvrček , 84. R. Smrčka - 39. Z. Kubíček .
Hráči zápasu: O. Beneš - J. Popovič .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - SVOBODA Bohumil (N), GAUPMANN Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.