L. Vlach 29. (p.)
L. Vlach 65.
P. Fišer 89.
3:1
(1:0)
89. P. Tůma
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 15:30

8.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrataň nechala zavzpomínat na loňskou sezónu a Jiřice porazila 3:1


Branky


29. L. Vlach (p.) , 65. L. Vlach , 89. P. Fišer - 89. P. Tůma
0

Dvě velká překvapení letošního ročníku Poutník ligy na sebe narazila v Obratani, to příjemné (SK Jiřice), versus zatím asi největší zklamání sezóny (SK Obrataň). Jasné však předem bylo, že o žádný jednoznačný zápas v režii hostů se jednat nebude. Domácí umí na svém hřišti i přes letos bídné výkoy zahrát natolik dobře, aby mohli bodovat, a i s ohledem na silně improvizovanou sestavu hostů se role, umístění v tabulce navzdory, obrátily a favoritem utkání byla spíše domácí Obrataň.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Své šance Jiřice nevyužily, do vedení tak šla po sporné penaltě Obrataň

První šanci zápasu si vytvořili hráči SK Jiřice. Při prvním rohu zápasu, který rozehrál Miroslav Jirků se snesl míč na hlavu Petra Tůmy a domácí brankář Kudrnáč předvedl možná i klíčový zákrok zápasu,kdy míč reflexivně vyrazil na roh. Zápas se odehrával ve středu hřiště, kde docházelo k mnoha nepřesnostem. Domácí hráli nakopávané míče na Lukáše Vlacha, který se snažil sklepávat na spoluhráče. Dělal tak hostující obraně problémy, ale k vyložené šanci nedošlo. Ve 26. minutě po přiťuknutí hostujícího Petra Tůmy šel ze strany Petr Novák a střelou na přední tyč chtěl zaskočit domácího brankáře, což se mu nepovedlo a jeho střelu brankář Kudrnáč vyrazil. Ve 29. minutě přišla standartní situace, z poloviny hřiště se míč snesl do vápna a v klidu si pro něj došel brankař hostů Zabloudil a vyboxoval ven, rozhodčí nicméně k překvapení všech odpískal pokutový kop, který zahlédl nejspíše někde na jiném hřišti. Penaltu si na starost vzal Lukáš Vlach a i s přispěním štěstí proměnil. Následovala dobrá střela hostujícího Miroslava Jirků, brankář míč neudržel a jen vyrazil před sebe, kde byl jako první Petr Tůma a vyzval ke skórování Lukáše Nesporého, ten však v dobré šanci trefil pouze tyč. Mnoho dobrých šancí měla i Obrataň, ta však většinou mířila mimo bránu a první poločas tak skončil 1:0 pro domácí. 

 

Druhá půle už jen potvrdila vítězství ve prospěch domácího týmu

Druhý poločas nabídl marné a neúčinné snažení hostujícího mužstva za vyrovnáním skóre. Při rychlém rozehrání Petra Tůmy se dostal za obranu domácích Petr Novák a křížnou střelou minul jen o pár centimetrů bránu domácích. Při dalším rohu si naskočil na balon velmi aktivní Petr Tůma a domácí brankář byl překonaný, zastoupil ho ale na brankové čáře obránce který míč z branky vyhlavičkoval. A přišel zákonitě trest, aneb ,,nedáš dostaneš,, v praxi. Chaosu v hostující obraně využil zcela nehlídaný Lukáš Vlach z malého vápna a skóre bylo už 2:0. Za tohoto stavu bylo víceméně rozhodnuto, hosté hrozili do otevřené obrany, ale nepřesnou hrou se k ničemu nedostali. Za zmínku stoji pouze střet Martina Hájka s domácím bekem v pokutovém území, zde ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. Zmar hostujícího mužstva se zápasem cokoliv udělat, dokonal třetí gól, který dal Patrik Fišer. Prakticky okamžitě přišlo už jen kosmetické upravení skóre, kdy Miroslav Jirků poslal do samostatného uniku Petra Tůmu vstříc domácímu brankáři, tomu bylo i přes naprosto evidentní offside dovoleno pokračovat v akci, kterou dokázal proměnit a stanovil konečnou podobu skóre na 3:1 pro domácí.

 



Ohlasy k zápasu



SK Jiřice
Petr Tůma (hráč SK Jiřice): Dorazili jsme k utkání v oslabené sestavě, kdy jsme ne poslední chvíli obvolávali i hráče "benga". Nebyli jsme horším mančaftem, ale na rozdíl od soupeře nám chyběla bojovnost a touha vyhrát. Tentokrát se proti nám obrátila i fotbalová štěstěna, které jsme nešli naproti a musím podotknout, že tomu podstatně přispěl hodně nepovedený výkon rozhodčího.



Sestavy


SK Obrataň
P. Kudrnáč [-] - M. Plášil [-] , T. Lhotský [-] , P. Fišer [-] , A. Pařil [-] , L. Vlach [-] , R. Tábora [-] (51. D. Kudrnáč [-] ) , F. Hovorka [-] , M. Vesecký [-] (46. M. Vlach [-] ) , P. Čekal [-] , L. Menšík [-]

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - P. Tůma [-] , L. Nesporý [-] , P. Novák [-] , M. Hájek [-] , P. Příhoda [-] (74. R. Jůzl [-] ) , M. Jirků [-] , J. Jůzl [-] , J. Vincenc [-] , M. Novák [-] , R. Čepl [-]

ŽK: 28. P. Příhoda , 35. P. Novák , 40. L. Nesporý .
Hráči zápasu: P. Kudrnáč , L. Vlach .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BABÁK Martin - TÁBORA Rudolf (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.