Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 15:30

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střet dvou favoritů soutěže skončil pro hosty debaklem


Branky


17. Z. Pahr , 22. B. Růžek , 26. K. Musil , 36. B. Růžek , 58. Z. Pahr , 59. M. Prchal , 75. Z. Pahr , 80. Z. Pahr - 36. J. Serbus , 55. J. Havel , 62. J. Serbus , 82. J. Havel
0

Oba týmy vyznávají spíše útočné pojetí hry a tak se dalo očekávat, že si diváci přijdou na své.  To se díky tuctu gólů splnilo do puntíku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Cerekev šance pálila, zatímco Maraton je pohodlně proměňoval

Aktivněji začali hosté a vytvořili si i několik nadějných příležitostí. Zapomínali ale přitom na to nejpodstatnější. Uhlídat brejkové situace Maratonu, na jejichž konci stáli neomylní střelci Zdeněk Pahr a Borek Růžek. Během pěti minut zajistili pohodlné vedení 2:0. To záhy potvrdil po mlýnici v hostujícím vápně Karel Musil. Cerekvičtí to nevzdávali a doposud spící kanonýr Jaroslav Serbus důraznou dorážkou zavelel k obratu. Ten se ale nekonal, neboť domácí pomezní neuvěřitelně (pro nás zasvěcené to na Maratonu až tak neuvěřitelné není, pozn. redaktora) pustil dvoumetrový ofsajd, čehož Borek Růžek snadno využil. Hosté poté spálili tři stoprocentní šance, čímž si v prvním poločase v podstatě odstřihli naději na bodový zisk a poločas skončil stavem 4:1 pro domácí Maraton Pelhřimov.

Druhý poločas byl již pouhou formalitou, přesto padlo ještě sedm gólů

V druhém poločase bylo k vidění probuzení Horní Cerekve, která se odmítala vzdát. Ke snížení stavu došlo po deseti minutách, kdy byl na konci pohledné akce Jakub Havel. Už už se zdálo, že půjde o kontaktní gól, ale hosté naopak předvedli totální kolaps v rozehrávce a dvěma fatálními chybami ve dvou minutách doslova nabídli Maratonu možnost utéct na rozhodující rozdíl. Jaroslav Serbus sice po další z dobrých kombinací snížil, ale na víc než kosmetickou úpravu výsledku to nestačilo. Hosté ještě vrhli všechny síly do útoku, ale to byla voda na maratonský mlýn. Okének v obraně dvakrát využil s chladnokrevností sobě vlastní střelec Zdeněk Pahr. Definitivní tečku za divokým zápasem dal přízemní střelou neúnavný Jakub Havel. V průběhu utkání měly oba týmy zhruba po deseti stoprocentních šancích, nebetyčný rozdíl ale byl v jejich proměňování.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Cerekev
Jiří Mezera (hrající trenér SK Horní Cerekev): Co k takovému zápasu říct... Pět branek jsme školáckými chybami soupeři doslova darovali, jako bychom si vůbec neuvědomili, kde vězí hlavní síla Maratonu.



Sestavy


FC Pelhřimov
Č. Vácha [-] - K. Musil [-] , D. Blažek [-] , M. Podhráský [-] , Z. Pahr [-] , B. Růžek [-] (46. M. Prchal [-] ) , V. Beneš [-] , J. Kmoch [-] , J. Mareš [-] (46. J. Pavouk [-] ) , T. Jeřábek [-] , J. Kratochvíl [-]

SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] , J. Mezera [-] - P. Biskup [-] - Š. Filsoch [-] (46. P. Chadim [-] ) , J. Havel [-] , M. Brada [-] - J. Serbus [-] , T. Podařil [-] - J. Plachý [-] (46. L. Loukota [-] ) , M. Kůta [-] , M. Šimák [-]

ŽK: 39. Š. Filsoch , 73. L. Loukota .
Hráči zápasu: T. Jeřábek , Z. Pahr - M. Šimák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - HERNA Václav (N), OŠANEC Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.