3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po zápase s Maratonem si Čejov spravil chuť doma proti Ústrašínu


Branky


0

O tom, že je TJ Sokol Čejov černým koněm letošního ročníku Poutník ligy již snad není potřeba nikoho nadále ujišťovat. Čejovu se zatím daří sbírat body a držet se na dosah od suverénního Maratonu, který mnoho zaváhání nepřipouští. Ani Ústrašín na tom před dnešním zápasem nebyl úplně špatně a nabuzen výhrou nad Budíkovem si chtěl připsat další skalp týmu z Humpolecka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli rychle do vedení a soupeři vážnější šanci nenabídli

V 6. kole přivítal domácí Čejov tým z Ústrašína. TJ Sokol Čejov v minulém kole dostal facku na Maratonu, TJ FC Ústrašín pro změnu dokázal poprvé v sezóně vyhrát a to výsledkem 4:0 nad Budíkovem. Oba týmy mají ve svých sestavách mnoho mladých hráčů a i díky tomu se dalo zajímavé střetnutí. Do vedení šel v 8. minutě domácí Čejov, když po centru beka Patrika Pecha dokázal využít chyby hostující obrany David Vincenc a tváří v tvář dokázal vyzrát na brankáře hostů Rohovce. Po obdržené brance však více držel míč na svých kopačkách hostující Ústrašín a snažil se, leč neúspěšně, proniknout dnes dobře hrající obranou soupeře. V 15. minutě mohli diváci po chybě hostující obrany vidět další brankovou příležitost, kdy v ideální pozici David Vincenc ještě nahrával Jiřímu Rohovcovi, který ale dostal nahrávku na paty a poté už hostující brankář výborně zakročil. I nadále držel míč především Ústrašín, ale nedokázal si do konce prvního poločasu vytvořit žádnou kloudnou šanci a po mnoha nákopech, které domácí obrana odvrátila, skončil první poločas 1:0 pro domácí. 

Dva potvrzující góly rozhodly, že tři body zůstanou doma

Druhý poločas začal lépe pro domácí, kteří v 53. minutě využili trestný kop, kdy po střele Tomáše Marka zakročil hostující brankář David Rohovec, ale na dorážku Lukáše Kratochvíla byl již krátký. Stále jako v prvním poločase měl více míč na kopačkách hostující tým a stále se nedokázal dostat do žádné vyložené příležitosti. Toho využil Čejov v 63. minutě, kdy opět trestal hostující obranu. Patrik Pech zahrával rohový kop a Tomáš Prokop dokázal hlavou k tyči zakončit. Do konce zápasu se snažil Ústrašín alespoň snížit, Čejov však dokázal bez problémů soupeřovi šance ubránit. Jediná pořádná šance hostů přišla, kdy v 70. minutě hostující Martin Kubík za velkým vápnem vystřelil těsně nad branku soupeře. Čejov dohrával zápas v klidu, využíval brejků a jeden z nich mohl být potrestaný. Z levé strany ideálně nahrál Tomáš Pech spoluhráči Tomáši Markovi, který však nedokázal z perfektní pozice prostřelit hostujícího brankáře. V posledních minutách držel míč Čejov a všem už bylo jasné, že stav utkání skončí 3:0 a domácí budou brát důležité 3 body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čejov
Patrik Pech (hráč TJ Sokol Čejov): Dneska jsme chtěli odčinit tragický zápas z Maratonu. Jsme rádi, že jsme Ústrašín k ničemu nepustili a dokázali jsme i skórovat. Každopádně to nebyl jednoduchý zápas, Ústrašín hrál do poslední minuty a 3 body dneska nebyly zadarmo.




Sestavy


TJ Sokol Čejov
M. Vacata [-] - J. Rohovec [-] (57. T. Pech [-] ) , L. Kratochvíl [-] , T. Prokop [-] , D. Vincenc [-] (80. O. Doležal [-] ) , T. Marek [-] , L. Hložek [-] (74. J. Hložek [-] ) , P. Nápravník [-] (85. R. Smrčka [-] ) , J. Svoboda [-] (70. D. Moravec [-] ) , O. Beneš [-] , P. Pech [-]

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - D. Starý [-] (74. P. Mazanec [-] ) , M. Kubík [-] , Š. Tůma [-] , T. Jírů [-] , T. Kubiska [-] , R. Popelka [-] , P. Nápravník [-] (59. R. Hájek [-] ) , J. Kott [-] , M. Rod [-] , O. Habáň [-] (74. P. Seknička [-] )

ŽK: 87. L. Kratochvíl - 53. P. Nápravník , 84. R. Hájek .
Hráči zápasu: L. Kratochvíl , O. Beneš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOUBA Miroslav - SVOBODA Bohumil (N), DAVID Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.