1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 15:00

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cennou výhru z Budíkova vezou Jiřice


Branky


0

Pikatní souboj dvou týmů z humpolecka nabídlo páté hrácí kolo, kde se střetly celky Budíkova a Jiřic. Loni se tyto mančafty jen o fous zachránily a vypadá to, že Budíkov bude mít záchranářské starosti i letos, kdežto Jiřice zatím body sbírají o poznání lépe a daří se jim držet se v bezpečné vzdálenosti od sestupových příček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Několik dobrých šancí přineslo pouze jeden gól

Podle tabulkového postavení se střetly dva týmy, kterým se v průběhu sezóny zatím daří diametrálně odlišně. V roli mírného favorita tak do Budíkova, kde se ovšem těžko vyhrává, dorazily SK Jiřice, které mimo první kolo s Maratonem Pelhřimov neokusily hořkou pachuť porážky. V prvním poločase však šli veškeré tabulkové prognózy o favoritovi a outsiderovi stranou. Tempo hry totiž od začátku diktovali domácí hráči TJ Rovnost Budíkov, kteří si vypracovali i několik slibných šancí. Po několika dobrých, avšak nevyužitých příležitostech se domácí dočkali i vedení. Ve 21. minutě se po kombinační akci a kličce brankaři Zabloudilovi prosadil Zdeněk Kratochvíl. Vstřelený gól a vedení však znamenali útlum domácích a do hry se začínali dostávat i jiřičtí. Hostující SK Jiřice ale žádnou ze svých šancí nedokázaly dotáhnout k úspěšnému zakončení a první poločas tak skončil s hvizdem rozhodčího 1:0 pro domácí.

Promarněné šance Budíkova a dvojnásobný trest od Petra Tůmy znamenaly výhru Jiřic

V druhém poločase Jiřice na povedený závěr prvního poločasu nenavázaly. Zápas měl pod kontrolou stejně jako ze začátku zápasu znovu Budíkov, několik vyložených šancí však trestuhodně domácí hráči spálili. Jednou dokonce i zaznělo břevno a potvrzující gól se Budíkovu přidat nepovedlo. K tomu začal Budíkov herně navíc postupně polevovat a po hodině hry přišel očekávaný trest za neproměňování šancí. V 60. minutě totiž vyrovnal Petr Tůma. Ten samý hráč přidal za sedm minut i druhý gól za záda brankaře Bláhy a v domácím táboře bylo zle. S blížícím se závěrem utkání se TJ Rovnost Budíkov dostal do velké křeče, ze které už nenašli cestu ven. Domácí už se k žádné velké šanci nedostali, zato Jiřice mohly své vedení ještě navýšit, ze svých brejků do otevřené obrany soupeře už ale další gól nevstřelily. Mrzet je to přesto nemuselo, protože výhru 2:1 na půdě Budíkova do konečného hvizdu v pohodě uhájily.



Ohlasy k zápasu


TJ Rovnost Budíkov
Michal Bláha (brankař TJ Rovnost Budíkov): Podle mě jsme byli minimálně hodinu lepším týmem, bohužel jsme neproměnili vyložené šance za stavu 1:0 a po obdržených brankách už jsme nedokázali dostat Jiřice pod takový tlak abychom alespoň vyrovnali. Remíza by byla asi spravedlivější, na to se ale fotbal nehraje. Se vstřelením gólu máme obrovské problémy.

SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): Budíkov od začátku hrál jednoduše a využíval hlavně nakopávané balóny z kopačky Tománka na nabíhajícího Kratochvíla, v druhém poločase pak i na Kavku. Tyto míče se nám dařilo víceméně úspěšně eliminovat, bohužel jsme i tak prohrávali, když naší hrubé chyby při vlastním vhazování využil Kratochvíl a proměnil samostatný nájezd. Naštěstí jsme nezačali panikařit a v druhé půli jsme dokázali využít toho, že jsme byli fotbalovějším mužstvem.



Sestavy


TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - F. Žáček [-] , M. Vodrážka [-] - Z. Kratochvíl [-] - T. Janák [-] , P. Mraček [-] (46. L. Kavka [-] ) , J. Bleha [-] , J. Zadina [-] , P. Paclík [-] , L. Tománek [-] , M. Kovář [-]

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - R. Čepl [-] , P. Hložek [-] , J. Jůzl [-] , M. Jirků [-] , P. Novák [-] , J. Vincenc [-] , P. Příhoda [-] , P. Tůma [-] , M. Petřík [-] (66. J. Dvořák [-] ) , T. Jůzl [-]

ŽK: 23. P. Mraček , 38. P. Paclík , 56. J. Bleha , 70. L. Kavka , 81. T. Janák - 82. P. Novák , 87. J. Vincenc .
Hráči zápasu: T. Janák , L. Tománek - P. Tůma .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - HAVEL Luboš (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.