Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bláznivé výsledky Žirovnice pokračují, z Budína si "devítku" odvezla Obrataň


0

Sledujete-li prozatimní průběh Poutník ligy, asi těžko vašim očím mohli uniknout konečné výsledky zápasů, ve kterých účinkovali hráči FC Slavoj Žirovnice "B". 6:0, 0:7 a nyní 9:1. To jsou konečné výsledky z pohledu FC Slavoje bez prvního kola. O to překvapivější je především poslední devítigólová výhra, při které si Žirovnické "béčko" na svém domácím hřišti s velkou chutí zastřílelo proti mírnému favoritovi z Obrataně a hned pod pět gólů se svým střeleckým výkonem podepsal prozatimní nejlepší střelec soutěže Martin Pokorný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Relativně poklidný první poločas žádnou popravu nenapovídal

Na Budín dorazil SK Obrataň, což je tým, který bývá zpravidla každou sezónu pasován do role jednoho z hlavních adeptů v boji o postup do I.B třídy, avšak už první minuty ukazovaly, že z pohledu Obrataně to dnes žádná suverénní jízda nebude. Již v osmé minutě poslal FC Slavoj do vedení Ondřej Doležal. Stav utkání již za devět minut srovnal Lukáš Vlach. Obrataň nehrála úplně špatně, směrem dopředu i občas zahrozily, což potvrzoval i vstřelený gól v defenzivní fázi to však tentokrát byla tragédie. Ve 23. minutě se střelecky prosadil Petr Kořínek, následoval gól Martina Pokorného a do kabin se šlo za stavu 3:1, přičemž herní převahu si vytvářeli stále více domácí hráči Slavoje.

One man show Martina Pokorného a konečných 9:1 pro Žirovnici

Pokud v prvním poločase platilo, že ačkoliv byla Žirovnice přeci jen lepším týmem, tak Obrataň se jich stále byla schopna tak tak držet, v druhém poločase už to byla přehlídka pouze jednoho celku a to toho domácího. Rychlý gól na úvod druhého poločasu vstřelil Martin Pokorný. Po něm se prosadil Pavel Doležal a to do konce zápasu zbývala ještě půl hodina, přičemž stav utkání byl celkem jednoznačný, 5:1 pro domácí a nedá se říci, že by hosté nějak vzdorovali. Ani to však žirovnickým stále nestačilo. V 67. minutě završil hattrick Martin Pokorný, který se za šest minut prosadil znovu. Svým gólem to ještě proložil Jan Metlička a utrpení Obrataně završil v 85. minutě gólem na neskutečných a díky bohu pro Obrataň už konečných 9:1 Martin Pokorný, s pěti góly zdaleka nejlepší hráč utkání.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice B
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Osobně jsem před utkáním favorizoval Obrataň, tím spíše mě konečný stav 9:1 pro FC Slavoj Žirovnice "B" udivuje. Neskutečnou formu má v letošní sezóně Martin Pokorný, kterému snad vychází vše, čeho se dotkne. To SK Obrataň zůstává letos za očekáváním. Už ušmudlaná výhra v minulém kole s Kamenicí značila, že situace v Obratani nejspíše ideální není, devítka v Žirovnici to už je ale pořádné varování pro tradičního adepta na první trojku.




Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - P. Doležal [-] , R. Hřib [-] , R. Kopejtko [-] (83. J. Kešner [-] ) - M. Rušil [-] (46. J. Metlička [-] ) , P. Rysl [-] , P. Kořínek [-] , T. Severa [-] , O. Doležal [-] (79. J. Mach [-] ) - M. Pokorný [-] , R. Bártů [-] (68. L. Malý [-] ) -

SK Obrataň
F. Vilímek [-] - D. Mašát [-] , T. Lhotský [-] , M. Plášil [-] , L. Vlach [-] , R. Tábora [-] , D. Kudrnáč [-] , M. Vlach [-] , P. Šimek [-] , L. Menšík [-] , R. Flígr [-]

ŽK: 75. M. Vlach , 82. T. Lhotský .
Hráči zápasu: M. Pokorný .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: POUL Daniel - ŠVEC Martin (N), TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.