Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 16:30

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Galapředstavení" rozhodčího Čamry odnesl Budíkov debaklem


Branky


2

I takovýchto zápasů bývá v Poutník lize během sezóny hned několik. Stačilo se jen prostřednictvím mobilní aplikace "Můj fotbal" podívat na info o utkání a při pohledu na počet udělených karet muselo být každému jasné, jak Budíkovská výprava do Žirovnice asi tak vypadala. Mimo rozhodčího Čamry však byla na hřišti ještě jedna výrazná postava. Útočník Žirovnice Martin Pokorný, který soupeři nasázel hned 4 góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poprava Budíkova se rozjela od samotného začátku

Za ideálního fotbalového počasí a na mírně podmáčeném terénu se odehrálo utkání dalšího kola Okresního přeboru mezi FC Slavoj Žirovnice "B" a TJ Rovnost Budíkov. Hosté nastoupili do zápasu v Žirovnici s několika vynucenými změnami v sestavě, ale ze začátku to na jejich výkonu znát nebylo. Do první vyložené šance se dostal právě Budíkov už ve 13. minutě, kdy do vápna soupeře pronikl hostující útočník Lukáš Kavka, který byl ve vápně stažen za ruku. Místo penalty však rozhodčí ponechal nikam nevedoucí výhodu a následné protesty ohodnotil žlutými kartami. Utkání bylo praktickyrozhodnuto už ve 24. minutě a rozhodl ho právě rozhodčí Čamra. Nejdříve odpískal z půlky hřiště hodně diskutabilní penaltu ve prospěch domácích a v následné slovní přestřelce rozdal několik karet, z nichž jedna byla i červené barvy pro hstujícího Jana Zadinu. Žirovnický stoper Roman Hřib penaltu proměnil, přesto se právě domácí dostali od oslabeného soupeře pod mírný tlak, který ale Budíkov nedokázal využít ke vstřelení gólu. Ve 44. minutě se dostali hráči Žirovnice do první skutečné šance, která zaváněla offsidem a Michal Kořínek se na jejím konci střelecky nemýlil, 2:0 pro domácí.

Oslabený soupeř Žirovnici mnoho starostí nenadělal

Ve druhém poločase již Budíkov neměl síly na alespoň korigování výsledku také z důvodu, že rozhodčí se zřejmě rozhodl, že fauly na útočníka Budíkova, Lukáše Kavku, bude ignorovat. Domácí si bezpečně kontrolovali svůj náskok,v průběhu druhého poločasu postupně přidal 4 góly Martin pokorný a o vítězství domácích už nebylo pochyb. Přesto byl k vidění další přehmat rozhodčího, kdy jeden ze střídajících hráčů Žirovnice předvedl kriminální zákrok, za který vyfasoval pouze žlutou kartu, kterou navíc rozhodčí neuvedl do zápisu o utkání.



Ohlasy k zápasu



TJ Rovnost Budíkov
Michal Bláha (brankař TJ Rovnost Budíkov): Naprosto zbytečné utkání, absolutně nezvládnuté rozhodčím. Pro takové zápasy rozhodně fotbal nehrajeme. Navíc jsme přišli o 2 vyloučené hráče, což nám do dalších zápasů způsobí určité problémy. Omluva po utkání vedoucímu týmu od rozhodčího, že se necítil dobře a utkání nezvládl, nám bohužel nijak nepomůže. Musíme co nejrychleji hodit zápas a hlavně výkon rozhodčího za hlavu a pokusit se bodovat hned v dalším zápase doma.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - R. Kopejtko [-] (79. J. Mach [-] ) , P. Doležal [-] , R. Hřib [-] , T. Severa [-] (59. R. Bártů [-] ) - P. Rysl [-] , V. Cajz [-] (46. V. Rušil [-] ) , O. Doležal [-] , M. Hřebecký [-] - M. Kořínek [-] (59. A. Svoboda [-] ) , M. Pokorný [-] -

TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - F. Žáček [-] , L. Tománek [-] , M. Vodrážka [-] - T. Šeda [-] , J. Zadina [-] , M. Kovář [-] - Z. Kratochvíl [-] , L. Kavka [-] - T. Bleha [-] (69. D. Šeda [-] ) , J. Novák [-]

ŽK: 8. M. Kořínek , 36. P. Rysl , 82. M. Hřebecký - 13. L. Kavka , 14. L. Tománek , 24. M. Vodrážka , 24. M. Bláha , 24. J. Zadina , 88. F. Žáček . ČK: 24. J. Zadina , 83. L. Tománek .
Hráči zápasu: M. Pokorný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - METLIČKA Jan (N), ZOUR Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 8. 2017 15:49
Od hráče co měl být v 8. minutě vyloučen za likvidační faul zezadu bez balonu bych takový komentář nečekal, ale soudnost bohužel chybí.
21. 8. 2017 16:59
Kluci z Budíkova... jedním slovem NEBREČTE. Jako vážně jsem nečekal, že budete plakat i na tomto portálu. Teď to vypadá jako kdyby za všechno mohl sudí Čamra. Jenže bohužel, pravda je jinde. Pískne se penalta - ano, diskutabilní, mohl jí písknout, nemusel. A vy co uděláte? Začnete nadávat rozhodčímu. Gratuluji. Nadávky typu "čuráku, nauč se to pískat" atp. od trenéra a i od hráčů.... jako divíte se? že byl vykázanej na tribunu i trenér? To co jste tady napsali, je tak akorát článek a brekot z Budíkova.
Mějte se a smějte se.
Peace