Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 16:30

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiřice navázaly na solidní výkon s Maratonem výhrou proti Ústrašínu


Branky


0

Favorizovaný Ústrašín první domácí utkání vůbec nezvládl. Oslabení hosté zahájily utkání v deseti, i tak to ale byly právě Jiřice, kdo šel do vedení. V druhém poločase Jiřice navíc ještě přidaly další 3 góly, šance soupeře odrazily a odváží si trochu překvapivě vítezství 4:0, které je před derby s Plačkovem dobrou vzpruhou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiřice nastoupily v 10 lidech, přesto soupeře ukočírovaly

Ústrašín od prvních minut svého soupeře z Jiřic, který navíc ještě nastoupil v deseti lidech, držel pod tlakem, gól se jim ale vstřelit nepodařilo, natož si vytvořit větší šanci. Překvapivě tak už v 7. minutě udeřily hosté. Konkrétně Petr Novák, který se prosadil z rohového kopu. Jako brzké varování pro TJ FC Ústrašín však tento gól neposloužil. Gólem hostí se hra přeci jen vyrovnala, k tomu navíc ještě Jiřicím dorazil ve 25. minutě 11. hráč a pro domácí to tak nevypadalo zrovna růžově, už jenom hrát proti deseti jim dělalo problémy a teď měl soupeř k dispozici dalšího hráče. Když už Ústrašín mohl přeci jen alespoň vyrovnat, zasáhl proti němu dobře chytající Vitera. Aby toho pro domácí nebylo málo, před koncem poločasu dostal druhou žlutou kartu Šimon Tůma, hru v deseti si tak vyzkoušel i Ústrašín. Vyhlídky Ústrašína pro druhý poločas tak nebyly zrovna nejlepší.

Hattrick Petra Příhody rozhodl o vítězství Jiřic

Druhý poločas však zastihl alespoň na úvod v lepším rozpoložení domácí. Ti se semknuly, z ojedinělé šance se jim ale gól vstřelit nepodařilo. A od té doby to bylo utkání pouze jednoho týmu. Ústrašín začínal naprosto propadat a Jiřice si tak vytvářely jednu šanci za druhou. Zejména třemi góly se blýskl Petr Příhoda, nutno ale podotknout, že mnoho dalších gólových příležitostí hostů skončilo neproměněných. Pět minut před koncem utkání měl Ústrašín šanci alespoň zmírnit domácí propadák, Ondřej Vitera ani tentokrát nedopustil aby se za ním síť rozvlnila. Skóre tedy nakonec zůstalo 4:0 pro SK Jiřice.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Ústrašín
Pavel Nápravník (hráč TJ FC Ústrašín): Nechce se mi to ani moc komentovat. Popravdě, sice 2. utkání podzimu, ale nejhorší co jsme na domácím hřišti předvedli. Nepřesná hra, z naší strany odevzdané utkání. I přesto, že jsme nebyli horším týmem, tak po druhém gólu jsme až na pár výjimek hráli úplně odevzdaně. Příčinou bylo možná i to, že ze základu chybělo 5 hráčů, což je celkem dost.

SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): Na utkání jsme odjížděli pouze v deseti lidech s vědomím, že v průběhu prvního poločasu bude náš tým doplněn o opozdilce. Podařilo se nám přečkat úvodní tlak Ustrašína a po rohovém kopu dokonce skórovat. Když se navíc na Petru Tůmovi vykartoval domácí bek, byli jsme již v plném počtu a cesta za vítězstvím byla otevřená. Skóre zápasu mohlo být i vyšší, bohužel jsme při několika únicích až trestuhodně selhali v koncovce.



Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - M. Pech [-] , P. Seknička [-] , D. Starý [-] , M. Kubík [-] , P. Mazanec [-] , P. Nápravník [-] , T. Kubiska [-] , M. Rod [-] , Š. Tůma [-] , O. Habáň [-]

SK Jiřice
O. Vitera [-] - L. Šimek [-] , A. Borovička [-] (60. J. Jůzl [-] ) , J. Vincenc [-] , P. Příhoda [-] , P. Tůma [-] , M. Petřík [-] , T. Jůzl [-] , R. Čepl [-] , P. Hložek [-] , P. Novák [-]

ŽK: 16. Š. Tůma , 39. M. Kubík - 39. L. Šimek , 51. R. Čepl . ČK: 44. Š. Tůma .
Hráči zápasu: P. Příhoda , M. Petřík .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - JÍRŮ Tomáš (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.