6:1
(4:0)
68. L. Krill
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 16:30

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křest ohněm v Poutník lize přivodil Lukavci popáleniny 3. stupně a prohru 1:6


Branky


23. P. Šimek , 33. P. Šimek , 36. T. Lhotský , 44. P. Šimek , 47. D. Kudrnáč , 66. R. Flígr (p.) - 68. L. Krill
0

Zasílání reportů se nejspíš v letošní sezóně ani jeden z týmů Obrataně a Lukavce nezúčastní, přesto bych byl rád kdyby alespoň v prvním kole byly všechny reporty kompletní, proto zde alespoň shrnu do krátkého reportu to, co je zřejmé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Šimek se blýskl hattrickem a mohlo se jít domů

Od samotného začátku bylo zřejmé, kdo je v tomto zápase pánem. Nováček ze III. třídy narazil hned v prvním utkání sezóny na SK Obrataň, která patří mezi velké favority soutěže a to opravdu nebyl pro TJ Start takový start, jaký by si přáli. Lukavec se sice sympaticky snažil zabojovat o senzaci, proti SK Obratani však měli pramálo šancí uspět. Domácí rozpoutali na hřišti peklo, zejména hattrickový hrdina Petr Šimek udělal jen během prvního poločasu s veškerými nedějemi Lukavce rychlý konec, k němu se ještě s jedním gólem přidal Tomáš Lhotský, skóre se v prvním poločase uzavřelo na 4:0 a bylo zcela evidentní, že Lukavec si s sebou domů tentokrát žádné body neodveze, pokud tedy v druhém poločase nepředvede nějaký zázrak.

Obrataň si druhou půli už pohlídala

Vzhledem ke stavu 4:0 po poločase byl druhý poločas spíše jen už nutná formalita. Vzhledem k dominanci domácích bylo jasné, že žádný senzační zvrat se tady konat nebude a to potvrdil hned zkraje druhého poločasu Daniel Kudrnáč, který zvýšil na 5:0. K tomu všemu ještě přišla v 66. minutě penalta ve prospěch domácích, kterou proměnil Rostislav Flígr a utrpení TJ Start Lukavce bylo dokonáno. 2 minuty na to přidal Luboš Krill alespoň čestný zásah Lukavce, první gól v soutěži mu však zřejmě vzhledem ke stavu utkání mnoho radosti neudělal. Žádný další gól už nepadnul, Obrataň se tak mohla hned na úvod radovat z vysoké výhry, naopak TJ Start je hned z kraje sezóny přikován k dolním patrům tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Obrataň
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Málokdo mohl počítat s tím, že Lukavec v Obratani nějaké body udělá, mohl jen překvapit, což se nestalo. K jejich smůle chytli hned na úvod sezóny takového soupeře, se kterým by nechtěl zahajovat sezónu nikdo. Pro utkání byl klíčový zejména hattrick Petra Šimka v prvním poločase, který výsledkově zápas prakticky rozhodl. V druhém kole navíc Lukavec čeká SK Horní Cerekev, která nadělila svému soupeři rovněž "šestku" a mazlit se nejspíš nebude ani s nimi.




Sestavy


SK Obrataň
J. Kalina [-] - T. Lhotský [-] (46. P. Fišer [-] ) , R. Flígr [-] , L. Vlach [-] (46. R. Tábora [-] ) , D. Kudrnáč [-] , A. Vysiblo [-] (62. A. Pařil [-] ) , F. Hovorka [-] (63. M. Kudrnáč [-] ) , P. Šimek [-] (46. M. Plášil [-] ) , P. Kudrnáč [-] , M. Vesecký [-] , L. Menšík [-]

TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] - V. Zamrzla [-] (74. L. Havlín [-] ) , T. Mišon [-] (66. D. Wenemoser [-] ) , L. Krill [-] , S. Prokop [-] , P. Kuneš [-] , D. Kocour [-] , M. Fenár [-] , M. Merenus [-] (56. L. Krill [-] ) , J. Mařinec [-] (84. M. Šedivý [-] ) , L. Kotek [-]

Hráči zápasu: P. Šimek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - OBRANEC Dušan, HOLUB Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.