Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

13.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rokytnice schytala debakl


Branky


65. M. Vahila , 83. M. Vahila - 17. M. Šacl , 36. M. Pekárek , 38. J. Chrást , 40. I. Plhal , 49. M. Pekárek , 73. I. Plhal , 76. I. Plhal , 77. I. Plhal
0

V Rokytnici padlo deset branek, ale o vítězi bylo jasno již po první půli. Čtyřmi brankami se blýskl Plhal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté od začátku dominovali

Do Rokytnice, která podzim zakončila třemi domácími zápasy v řadě, přijela Radešínská Svratka.

 

Radešínská Svratka začala velice zostra, hráči si vytvářeli šance, které ovšem končily mimo. V 18. minutě se dostal Šacl k balónu a střelou do šibenice vstřelil první gól zápasu - 0:1. O tři minuty později mohl vyrovnat Vahil'a, ale jeho rána orazítkovala pouze břevno. Ve 37. minutě šla Svratka do dvougólového vedení. Po centru Jinka a nedorozumění v rokytnické obraně se balón dostal od Pekárka hlavičkou do sítě - 0:2. Neuběhly ani dvě minuty a byl tu další gól, opět chyba domácích v podobě špatně odkopnutého míče a Chrást zvyšuje na 0:3. Ve 41. minutě se ještě prosadil Plhal, který lobl vybíhajícího Širokého - 0:4.

Radešínka navyšovala skóre

Po třech minutách druhého poločasu se po Šaclově přihrávce do prázdné branky prosadil Pekárek a v 50. minutě sudí odpískal penaltu pro hosty, kterou ovšem Široký Pekárkovi vyrazil a nedovolil mu vsítit hattrick. Domácí svůj první gól vstřelili v 63. minutě, kdy se po Kašiárově přihrávce v klidu prosadil Vahil'a a zmíněný hráč v 73. minutě neproměnil pokutový kop za ruku hostujícího hráče. Během čtyř minut padli tři branky do rokytnické sítě. V rozmezí od 73. do 77. minuty se blýskl Plhal. Vahil'a v 83. minutě pouze sám před brankářem snížil na konečných 2:8.

 

Rokytničtí tak mají po podzimu o čem přemýšlet. Radešínská Svratka zvládla sérii třinácti venkjovních zápasů v řadě na jedničku.



Ohlasy k zápasu



FK TJ Radešínská Svratka
Josef Novák (asistent): Od začátku jsme jasně dominovali. Klíčem bylo to, že jsme ovládli střed pole. Definitivně rozhodl konec první půle, kdy jsme se hned třikrát prosadili. Ve druhém poločase se zápas už jen dohrával.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
M. Široký [-] - J. Hakl [-] , J. Syrový [-] , J. Herbrych [-] , J. Bartejs [-] (55. J. Železník [-] ) , D. Jičínský [-] , A. Štefánek [-] , M. Vahila [-] , M. Prokeš [-] , M. Štork [-] , D. Kašiár [-] (80. J. Veleba [-] )

FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - R. Smejkal [-] , M. Drdla [-] , M. Šacl [-] (60. L. Gabriel [-] ) , A. Jinek [-] , I. Plhal [-] , M. Pekárek [-] , J. Chrást [-] , M. Mužátko [-] , Z. Starý [-] , J. Janů [-] (70. L. Kachlík [-] )

ŽK: 72. D. Jičínský .
Hráči zápasu: A. Jinek , I. Plhal .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: VONEŠ Jakub - NOVOTNÝ František, SÁRKÁNY Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.