1:2
(0:1)
21. M. Bříza
88. J. Rambousek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby rozhodl v závěru Rambousek z penalty


Branky


83. M. Štork - 21. M. Bříza , 88. J. Rambousek (p.)
1

Důležitý zápas se hrál v Rokytnici. Ta se chtěla odpoutat z dolních pater tabulky. Hosté ze Starče se zase chtěli přiblížit týmům ze středu tabulky. Derby rozhodla penalta v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bříza poslal hosty do vedení

V Rokytnici nad Rokytnou se hrál důležitý zápas týmů ze spodních pater tabulky.

 

Ihned v 7. minutě si musel rokytnický gólman Hobza poradit se šancí Zejdy, kterou zneškodnil. O minutu později přišel ošklivý moment tohoto zápasu. Obránce Ondřej Štefánek z 1.SK si po střetu s protihráčem zlomil nohu a dohrál. V 9. minutě zahrozili i domácí, ale Herbrych po rohu hlavičkoval pouze nad. Uběhlo dvacet minut a Stařeč šla do vedení, míč si po pěkné akci ve vápně převzal Bříza a zaklidil ho do sítě – 0:1. Rokytnice se začala dostávat do hry a obléhala stařečskou bránu. Ve 32. minutě Vahil’a z rohu trefuje břevno a o tři minuty později hlavičkuje z rohu opět Herbrych a opět pouze nad. Přímé kopy v tomto zápase nevycházely domácímu Prokešovi, nejprve byl ve 37. minutě vychytán a o pár minut později mířil z přímého kopu pouze vedle levé tyče. Jmenovaný hráč mohl před koncem poločasu vyrovnat, ale sám před bránou trefil pouze gólmanovu nohu. Domácí fanoušci se již radovali ve 45. minutě, ale balón byl nadvakrát vykopnut z brankové čáry, tudíž opět se ne a ne trefit. Pár vteřin před ukončením první půle se blýskl domácí gólman Hobza, který skvěle vyrazil přímák z hranice vápna.

Rambousek rozhodl

Rokytnice se stále hnala za vyrovnáním, ale ve slibné šanci byl Vahil’a vychytán a jeho pozdější pokus lobovat vyběhlého Obůrku letěl nad. V 78. minutě se hlásili ke slovu hosté, sám před bránou se zjevil Bříza, ale jeho rána proletěla vedle levé tyče. V 83. minutě vypukla radost v domácím sektoru. Vahil’a vyslal Štorka, který levačkou vyrovnal na 1:1. Během pěti minut bylo zase ale vše jinak. Veleba ve vápně fauloval Tomka, sudí nařídil pokutový kop, který proměnil Rambousek. Stařeč si tak z Rokytnice odváží důležité vítězství 1:2.

 

Rokytničtí domácí trojboj zakončí příští týden s Radešínskou Svratkou. Stařečtí se sestupové příčky pokusí opustit v zápase s Nedvědicí.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Petr Herbrych: Soupeř hrál zezadu a pouze čekal na naše chyby. My jsme po celé utkání diktovali tempo hry, bohužel jsme doplatili na špatnou produktivitu a po penaltě z 88. minuty vycházíme z velice důležitého utkání bez bodu.

TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Z naší strany bych rád vyzdvihl brankáře Obůrku a celou obranu, která pracovala spolehlivě. Dobré okamžiky mělo útočné duo Zejda a Bříza. Zvláštní uznání však zaslouží Martin Linhart, který prakticky od páté minuty byl velmi limitován „zhoršením“ dlouhodobého zraněním kolena, přesto obětavě a dobře dohrál celý zápas. Stínem, jinak korektního utkání, bylo nepříjemné a nezaviněné zranění domácího hráče již ve třetí minutě. Přejeme mu všichni brzké uzdravení a návrat na trávník.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Hakl [-] , J. Herbrych [-] , O. Štefánek [-] (8. D. Kašiár [-] ) , D. Jičínský [-] , J. Železník [-] , A. Štefánek [-] , M. Vahila [-] , M. Prokeš [-] , M. Štork [-] , J. Bartejs [-] (71. J. Veleba [-] )

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Bříza [-] (89. M. Pysk [-] ) , R. Ježek [-] , O. Dvořák [-] (62. D. Tomek [-] ) , J. Zejda [-] (90. V. Smejkal [-] ) , M. Linhart [-] , M. Kaňka [-] , J. Rambousek [-] , M. Vodička [-] , M. Vodička [-] , L. Lauš [-]

ŽK: 90. M. Prokeš - 59. J. Zejda .
Hráči zápasu: J. Hakl - M. Linhart , D. Obůrka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Nováček Ivo - DVOŘÁK Jiří, POJEZNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 10. 2017 17:09
Hosté ukáží,že umí hrát pohledný a důrazný fotbal i venku a zvítězí