Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná veze z Bíteše cenný bod


Branky


1

Domácí díky Ivančíkově trefě vedli, ale hosté do poločasové přestávky zápas otočili. Domácí se nakonec z bodu radují díky Jelínkově brance v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Velká Bíteš chtěla odčinit domácí ztrátu s Radešínskou Svratkou. Polná si venku připsala pouze bod a domácí tak byli favoritem.

 

Po úvodním oťukávání se domácí prosadili ve 22. minutě utkání. Tomáš Loup pěkně uvolnil Ivančíka, který z velkého úhlu propálil Rychteckého a domácí vedli 1:0. Po půl hodině hry se do hry dostali hosté, kteří dvakrát potrestali zaváhání domácí obrany. Nejprve dlouhý míč za obranu zužitkoval Zdeněk Smutný, který rychlostně předčil stopera domácích a prostřelil Janouška - 1:1. Chvíli na to podběhl domácí obránce centr z poloviny hřiště, míč si na malém vápně zpracoval Jelínek a potvrdil, že se mu v poslední době střelecky daří - 1:2. Domácí byli vývojem zápasu zaskočeni a do půle se již nic významného neudálo. Do kabin odcházeli spokojenější hosté.

Jelínek v závěru vyrovnal

Velká Bíteš ve druhé půli svého soupeře přehrávala a hnala se za obratem. Hosté odolávali až do 81. minuty, kdy se po pohledné kombinaci s Martinem Švandou prosadil střídající Jelínek a vyrovnal - 1:1. Následně se domácí ještě několikrát snažili o překlopení misek vah na svoji stranu, ale Polná závary před Rychteckého svatyní ustála. Naopak to mohli být hosté, kdo vstřelí vítěznou branku, ale svůj protiútok nevyužili a ve Velké Bíteši se tak v souboji divizních rezerv zrodila remíza.

 

Velká Bíteš se pokusí ze dvou domácích ztrát oklepat v Hartvíkovicích. Polná v posledním podzimním kole přivítá rozjetý Měřín.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (hráč): Utkání vzhledem k výsledku nemůžu hodnotit moc pozitivně, v první půli jsme nehráli podle našich představ, ale přesto jsme šli do vedení, které jsme měli o chvíli později navýšit a utkání si pohlídat. Namísto toho jsme po dvou hrubých chybách museli dotahovat. Ve druhé půli se hrálo prakticky na jednu bránu, měli jsme spoustu šancí, ale víc jak jeden gól se nám vstřelit nepodařilo.




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
K. Janoušek [-] - O. Švanda [-] (46. J. Jelínek [-] ) , M. Paprskář [-] (65. R. Valsa [-] ) , M. Švanda [-] - T. Loup [-] , T. Dobeš [-] , T. Nekuda [-] , M. Klusák [-] , T. Pelán [-] , O. Bartošek [-] - M. Ivančík [-] -

Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - Š. Vavroušek [-] , V. Jelínek [-] , Z. Smutný [-] (76. P. Tomas [-] ) , M. Šorf [-] , J. Korber [-] , D. Voráč [-] (65. L. Čaloud [-] ) , J. Vampola [-] , D. Kratochvíl [-] , D. Jaroš [-] , M. Beránek [-]

Hráči zápasu: J. Jelínek - V. Jelínek .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - BENEŠ Jiří, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 10. 2017 17:08
Domací zvítězí nejtěsnějším výsledkem