1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka těsně porazila Bohdalov


Branky


0

V Lukách nad Jihlavou rozhodla jediná branka, kterou vstřelil v závěru první půle Bulant.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bulant otevřel skóre zápasu

Loučtí jsou týmem dvou tváří - venku se jim nedaří, ale doma neztratili ani bod. Bohdalov z venku do tohoto zápasu přivezl pouze jediný bod, a tak byli Hekerlovi svěřenci favority zápasu. To přiživala i absence kapitána hostí Doležala, který si v týdnu na tréninku zlomil ruku.

 

V první poločase se hra přelévala ze strany na stranu, ale příliš šancí k vidění nebylo. Jednu z větších příležitostí měl na svědomí hostující Jakub Šimek, ale Kanswohl v domácí bráně předvedl výborný zákrok. Petr Jaroš chvíli poté trefil z přímého volného kopu boční tyč. Skóre se měnilo v 39. minutě, kdy Kanswohl dlouhým výkopem našel Filipa Tomana, který přesnou přihrávkou našel mladíka Filipa Bulanta a domácí vedli - 1:0.

Ve druhém poločase branka nepadla

Ve druhé půli na hřišti kralovali hosté z Bohdalova, ale s koncovkou měli obrovské problémy. Po pauze byl v šanci Koukal, ale jeho lob skončil vedle domácí brány. V 64. minutě měl na noze vyrovnání Boháček, ale trefil jen padajícího Kanswohla. Závěrečný tlak Bohdalova otupil Pavel Neuman, který se nechal zbytečně vyloučit. Chvíli na to se domácí řítili sami na Mundoka, ale trefili jen tyč. Poté se do úniku dostal Aleš Neuman, ale domácí Marek Pešák zatáhl za záchrannou brzdu a poměr sil na hřišti se vyrovnal. V 88. minutě si navíc obnovil zranění kotníku hostující Koukal a Bohdalov dohrával v devíti. 

 

Luka nad Jihlavou výhrala i páty domácí zápas a v příštím kole hrají v souboji o druhé místo v Rantířově. Bohdalov v příštím kole čeká důležitý zápas s Nedvědicí, které také sezóna nevychází podle představ. 



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Vladimír Hekerle (trenér): Musím klukům poděkovat za bojovnost. Hosté předvedli velmi dobrý výkon, ale naštěstí se jim nedařilo v koncovce, a tak jsme vyhráli.

Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal (trenér): Dnes jsem hodně zklamaný, do Luk jsme jeli vyhrát. Na klukách jsem viděl odhodlání a chuť po vítězství, ale fotbal je o gólech. Co je platné, že jsme 75 minut lepší a domácí přehráváme, když nedáme gól. Šance jsme jako vždy měli, ale prostě ne a ne to tam padnout. Jinak nemám klukům co vytknout. Mrzí mě zbytečné vyloučení Pavla Neumana. Čekají nás poslední dva těžké zápasy pravdy. Pevně doufám, že už to konečně zlomíme a nějaký gól dáme. Body potřebujeme jako sůl.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - J. Šimek [-] , M. Kubeš [-] - H. Hanáček [-] , D. Stejskal [-] (81. D. Sommer [-] ) - F. Flesar [-] , F. Toman [-] - P. Číhal [-] , T. Pokorný [-] , F. Bulant [-] (89. M. Votava [-] ) , D. Čaloud [-] (66. M. Pešák [-] )

Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - O. Chalupa [-] (76. L. Hanych [-] ) , Z. Novotný [-] , P. Jaroš [-] , A. Fabík [-] - P. Jaroš [-] , J. Šimek [-] , A. Neuman [-] , P. Neuman [-] - V. Koukal [-] , P. Fabík [-] (60. F. Boháček [-] ) -

ŽK: 30. M. Kubeš , 78. F. Bulant , 79. D. Stejskal , 90. F. Toman - 90. M. Mundok , 90. A. Neuman . ČK: 86. M. Pešák - 81. P. Neuman .
Hráči zápasu: J. Kanswohl , F. Bulant .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - PODOBA Tomáš, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.