0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Nedvědici padaly góly v závěru


Branky


81. F. Toman , 84. F. Toman , 90. P. Číhal
0

Luka přijela do Nedvědice po debaklu ve Velkém Beranově. Dlouho se hrálo bez branek, ale hosté v závěru rozhodli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Oba týmy v minulém kole schytaly debakl. Nedvědice dostala pět branek v Měříně a Luka nad Jihlavou dokonce osm ve Velkém Beranově. Čekalo se na to, kdo se z této situace dostane lépe.

 

V prvním poločase byli herně lepší loučtí, a to především díky práci Filipa Tomana na hrotu. První velkou šanci si však na své konto připsali ve 20. minutě domácí, ale Roman Šikula z velmi dobré pozice minul Kanswohlovu svatyni. Hekerleho svěřenci se do téměř totožné šance dostali o pět minut později, ale i Tužinský zůstal nepřekonán.

Hosté v závěru rozhodli

Nedvědičtí se ve druhém poločase zlepšili a měli hru pod kontrolou. Byli však nepřesní ve finální fázi a do šancí se nedostávali. V 61. minutě se ke střele odhodlal Michal Havlíček, ale trefil pouze brankáře hostí Kanswohla, který jeho ránu zneškodnil. V 81. minutě otevřeli skóre hosté, když se ve skrumáži nejlépe zorientoval kanonýr Toman a podél gólmana Tužinského rozvlnil síť domácí branky - 0:1. Nedvědičtí vrhli všechny síly do útoku, ale branky padaly na druhé straně. V 84. minutě podruhé v zápase skóroval Filip Toman - 0:2. V poslední minutě ještě hosté přidali jednu branku, když se prosadil Petr Číhal, který křížnou střelou nedal domácímu brankáři šanci - 0:3. 

 

Z Nedvědice odjížděli mnohem spokojenější hosté, kteří v příštím kole přivítají remízového krále z Bohdalova. Nedvědice zajíždí k velmi důležitému zápasu do Rokytnice.

 



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
David Mareš (hráč): Konečný výsledek zápasu zdaleka neodpovídá průběhu zápasu. První půle začala opatrně, i vzhledem k velmi náročnému terénu. Úvodní poločas tak byl relativně vyrovnaný, nicméně hostující tým si dokázal vytvořit o něco více brankových příležitostí. Ve druhé půli jsme měli více míč na kopačkách. Dostávali jsme se rovněž častěji k brance soupeře a hostující tým jsme do žádných šancí nepouštěli. Tento průběh trval asi 80. minut. V 81. minutě se z ojedinělé šance druhého poločasu hosté dokázali prosadit, poté ještě v 84. a 90. minutě přidali další dvě branky a remízový zápas tak pro nás nakonec skončil jednoznačně vypadající prohrou.




Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
M. Tužinský [-] - Z. Prudký [-] , R. Šikula [-] , M. Vašíček [-] (81. D. Mareš [-] ) , J. Doušek [-] , J. Burýšek [-] , F. Škutchan [-] (67. D. Bracek [-] ) , J. Veselský [-] , V. Štefka [-] , R. Krejčí [-] , L. Jirásek [-] (46. M. Havlíček [-] )

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - J. Šimek [-] (87. M. Pešák [-] ) , M. Kubeš [-] , M. Zámostný [-] - H. Hanáček [-] (78. D. Čaloud [-] ) , D. Stejskal [-] (49. I. Kucarov [-] ) - F. Flesar [-] , F. Toman [-] - P. Číhal [-] , T. Pokorný [-] , F. Bulant [-]

ŽK: 81. M. Tužinský - 17. D. Stejskal .
Hráči zápasu: R. Šikula - F. Toman .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: INVALD Lukáš - BULA Nikola, LHOTSKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.