Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rantířov poprvé prohrál


0

V Polné bylo k vidění pět branek. Šťastnější byli nakonec domácí, kteří Rantířovu uštědřili první prohru v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Do Polné přijel Ježek Rantířov, který v právě probíhajícím ročníku ještě neprohrál, a tak byl v duelu s rezervou Slavoje Polná jasným favoritem. Polné se v posledních kolech začalo bodově dařit a na to chtěla navázat i tentokrát.

 

V zápase Slavoje Polná B s Rantířovem byl od samého počátku utkání lepší domácí celek. Rantířov překvapivě nebyl aktivní a vyráběl individuální chyby. Tyto atributy vedly také k první brance zápasu, kterou vstřelil Dominik Procházka. Z této branky se hosté těžko vzpamatovávali.

Hosté jen dotahovali

V druhé polovině se nejprve podařilo hostům vyrovnat, když Svatopluka Rychteckého překonal  Vojtěch Karásek. Čtyři minuty poté však padl gól na 2:1, když se prosadil Vojtěch Jelínek, který prostřelil Antonína Krupicu, a domácí znovu vedli. Po dalších patnácti minutách  se domácí hráči dostali po druhé trefě Jelínka do dvoubrankového vedení. Libor Horáček sice v závěru ještě vstřelil kontaktní branku, ale ta nic nezměnila na tom, že si překvapivé a cenné tři body připsala rezerva Slavoje Polné, která si v tabulce polepšila.

 

Svěřenci Radka Pavlíčka se v příštím kole budou chtít vrátit na vítěznou vlnu v domácím zápase s Hartvíkovicemi. Polná se pokusí potrápit další tým z čela tabulky, a to Rapotice.



Ohlasy k zápasu



TJ Ježek Rantířov
Radek Pavlíček (trenér): Domácí chtěli vyhrát. Byli lepší v kombinaci i v pohybu. My jsme byli zakřiknutí a prakticky jsme si nevytvořili žádnou šanci. Proti Hartvíkovicím budeme muset zabrat.



Sestavy


Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - V. Jelínek [-] (84. M. Šorf [-] ) , J. Korber [-] (46. M. Holas [-] ) , D. Procházka [-] , L. Čaloud [-] (77. M. Beránek [-] ) , D. Mühlfeit [-] , M. Šimek [-] , O. Skryja [-] , D. Kratochvíl [-] , D. Jaroš [-] , J. Barák [-]

TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - V. Karásek [-] , J. Vyskočil [-] , O. Raček [-] (74. L. Lát [-] ) , K. Holub [-] , J. Kozák [-] , D. Vaněk [-] , J. Holub [-] (35. L. Horáček [-] ) , K. Živný [-] , J. Lupač [-] , O. Kunče [-]

ŽK: 29. J. Korber , 87. M. Šorf - 82. O. Kunče , 87. L. Horáček , 89. J. Vyskočil .
Hráči zápasu: V. Jelínek - V. Karásek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BESEDA Petr - FRYČ Vlastimil, JUŘÍČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.