1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš vyhrála v Rokytnici


Branky


0

Bítešští po půli vedli. Po Vahilově snížení však sudí Jílek ukázal červenou kartu domácím Jičínskému a Štefánkovi. Hosté tak berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobeš poslal hosty do vedení

Oba celky v minulém kole vyhrály, a tak se hrálo o to, kdo na minulé kolo naváže.

 

Během celého prvního poločasu byli aktivnější bítešští, kteří se hned v 10. minutě dostali do vedení. Ve vápně se dostal k míči Dobeš a poslal svůj tým do vedení. Domácí zahrozili jen párkrát, šance Vahil'y mířili mimo a slibný pokus Hakla byl vyražen na roh. Ani hosté i přes spousty rohů nepřetavili své šance v gól, a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Dvě červené karty pro domácí

Po pěti minutách druhé půli zvýšili hosté své vedení, v chumlu po rohovém kopu se zorientoval Loup a upravil skóre na 0:2.  V 59. minutě byl blízko snížení Prokeš, ale jeho přímý kop mířený do šibenice byl vyražen na roh. O deset minut později se přeci jen domácí dočkali, Syrový poslal dlouhý balón, který propadl bítešskému brankáři a Vahil'a do prázdné brány snížil na 1:2. V 71. minutě uviděl za hru rukou svoji druhou žlutou kartu O. Štefánek a šel tak předčasně do sprch. Po minutě šli hosté po trefě Bartoška znovu do dvougólového vedení a po čtyřech minutách se červenalo znovu, tentokrát viděl rudý kartónek Jičínský za podražení soupeře. Další branky už v zápase nepadly a Rokytnice prohrála doma 1:3.

 

Rokytnici čeká o dalším vákendu těžký zápas v Měříně. Velká Bíteš přivítá Stařeč.

 



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Pavel Vranka (trenér): První půli jsme totálně odflákli. V druhé se trochu nadechli, pak si nechali dát hloupý druhý gól po rohu. Potom jsme dali šťastný kontaktní gól my v době, kdy to vypadalo, že se s tím ještě porveme, že to na remízu minimálně je. Ale nechali jsme se hloupě, dokonce dvakrát, vyloučit. Byly to jasné zkraty a neomlouvá nás, zda před tím sudí chyboval či nikoliv. Soupeř ukázal disciplínu, zkušenost a my naopak propadli jak žáčci.

FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (hrající trenér): Dnes musím kluky pochválit. Od začátku jsme šli pevně za vítězstvím a po většinu zápasu jsme byli lepší. Kdybychom proměnili polovinu šanci, tak v poločase muselo být hotovo.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - M. Vahila [-] , J. Bílek [-] (54. D. Kašiár [-] ) , J. Syrový [-] , M. Prokeš [-] , J. Bartejs [-] (60. J. Železník [-] ) , A. Štefánek [-] , J. Hakl [-] , O. Štefánek [-] , D. Jičínský [-] , J. Herbrych [-]

FC PBS Velká Bíteš B
K. Janoušek [-] - M. Paprskář [-] , J. Jelínek [-] (70. F. Svoboda [-] ) , D. Hibš [-] , L. Pelikán [-] - T. Loup [-] , M. Klusák [-] , O. Bartošek [-] (77. O. Říha [-] ) , T. Dobeš [-] (80. M. Urbánek [-] ) , T. Pelán [-] - M. Ivančík [-] -

ŽK: 45. O. Štefánek , 54. J. Bílek - 77. M. Ivančík . ČK: 67. O. Štefánek , 77. D. Jičínský .
Hráči zápasu: T. Dobeš , L. Pelikán .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: JÍLEK Lukáš - HOLÍK David, BRADA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.