Derby v Beranově skončilo debaklem


0

Očekávané derby ve Velkém Beranově skončilo jednoznačnou výhrou domácích, o které rozhodli v závěru první půle, kdy vstřelili čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila domácím

Ve Velkém Beranově se odehrálo derby týmů z vrchní poloviny tabulky.

 

Již od úvodních minut bylo patrné, že půjde o ofenzivní zápas, neboť oba týmy rychle zakládaly útočné akce a tlačily se do koncovky. V první z nich se ocitl domácí Eliáš, ten ve vápně našel zpětnou přihrávkou Ganzwohla, který poslal domácí do vedení. Následně se slova ujal hostující Toman, obešel tři hráče, a prostřelil Markoviče. Aktivní Toman se zasloužil i o další šance Louckých, avšak jeho pokusy zůstaly bez brankové odezvy. To domácí se po pravém křídle dostali do nebezpečného prostoru, kde Ganzwohl střílenou přihrávkou našel Nováka, který poslal Beranovské opět do vedení. Pak přišla pasáž, kdy to byla Luka, co bušila na domácí branku. Proti hlavičce z rohového kopu se vytáhl Markovič, po další šanci vykopával z brankové čáry Tomanův pokus Petr Kittler a jeho další pokus šel těsně mimo. Branky ale začaly padat do branky hostí. Po skvostné týmové přímočaré akci středem hřiště skóroval Eliáš, o minutu později se do míče z šestnáctky opřel Křenek ( bohužel rozhodčí označil za střelce M.Hechta ) a vymetl pravou šibenici. Ve 43. minutě se v malém vápně nejlépe zorientoval Matějíček a bylo to 5:1. Tečku za poločasem učinil Petr Kittler, odražený míč z rohu poslal mimo dosah brankáře pošesté.

Beranovští navýšili vedení

Druhá půle byla oproti té první vlažnější, jelikož domácí se už neměli kam hnát. Hra se přelévala a žádné vyložené šance nebyly k vidění až do 68. minuty, kdy přidal svou druhou branku Matějíček. I nadále byla hra obou celků již odvarem půle první a zápas už více vzrušení nenabídl, kromě závěru, kdy střela hostující hráče skončila na levé tyči, aby pak následnou dorážku poslal Toman do tyče pravé. O poslední branku se únikem postaral Novák, který pohodlně obstřelil brankáře.

 

V příštím kole zajíždějí beranovští do trápícího se Bohdalova. Luka se v dalším venkovním zápase představí v Nedvědici.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Hrálo se ofenzivní utkání. Rozhodla naše produktivita na konci poločasu, kdy jsme rozhodli o osudu utkání. Druhý poločas už se jen dohrával.




Počet diváků: 150. Rozhodčí: ZADINA Petr - SÝKORA Tomáš, HABČÁK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.