1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bohdalově nerozhodně


Branky


0

Bohdalovští počtvrté v řadě remizovali. Tentokrát s rezervou Slavoje Polná

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Bohdalov chtěl na svém hřišti konečně vyhrát, jelikož ve svých dvou předchozích domácích zápasech remizoval. Polná chtěla navázat na výhru nad Lukami nad Jihlavou.

 

V Bohdalově byl k vidění pohledný fotbal, kdy domácí více drželi míč, ale nebezpeční byli i hosté z Polné. Do vedení šel ve 22. minutě Bohdalov, když tvrdou ránou z hranice velkého vápna vymetl Tomáš Doležal šibenici hostující branky a Rychtecký byl bez šance - 1:0. Chvíli na to se dvakrát blýskl Martin Mundok v domácí bráně. I Mundok si však vybral slabší chvílku, když ho v 33. minutě slabou střelou překonal Vojtěch Jelínek - 1:1. Poté domácí znervózněli a přestala se jim dařit kombinace. Hrálo se především ve středu pole. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Ve druhém poločase branka nepadla

Ve druhém poločase se na bohdalovském trávníku především bojovalo. Oba týmy kopaly několik rohů a zahrávaly standardní situace, obrany však pracovaly na výbornou. S přibývajícím časem bylo čím dál více jasné, že branka nepadne. Z kombinací se vytratila přesnost. Přece jen však mohli překlopit misky vah na svoji stranu domácí, když se v 88. minutě dostal do šance Petr Jaroš, ale svoji placírku namířil vysoko nad Rychtecké svatyni.

 

Bohdalovští si připsali již pátou remízu z osmi zápasů a především tři nerozhodné výsledky v řadě v domácím prostředí domácím určitě nestačí. Bohdalov v příštím kole jede do Hartvíkovic. Polná bodovala podruhé v řadě a v příštím kole přivítá neporažený Rantířov.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal (hrající trenér): Je to pořád stejná písnička. Nedáváme góly, i když šancí máme dost. A naopak gól dostaneme prakticky ze všeho. V tréninku nám to tam docela padá, ale jak přijde zápas, tak netrefíme ani stodolu. Ze tří domácích zápasů máme tři body, což je málo. Musíme tedy něco dovézt z venku.




Sestavy


Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - A. Fabík [-] , P. Jaroš [-] , P. Neuman [-] , Z. Novotný [-] - A. Neuman [-] , J. Šimek [-] , P. Jaroš [-] , T. Doležal [-] - V. Pokorný [-] (69. F. Boháček [-] ) , V. Koukal [-] -

Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - V. Jelínek [-] (86. V. Formáček [-] ) , J. Korber [-] (53. L. Čaloud [-] ) , D. Procházka [-] , F. Gondek [-] , M. Holas [-] , M. Šimek [-] , O. Skryja [-] , D. Kratochvíl [-] , D. Jaroš [-] , J. Barák [-]

ŽK: 73. D. Kratochvíl , 76. D. Procházka , 80. D. Jaroš , 89. F. Gondek .
Hráči zápasu: T. Doležal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BOUDA Josef - BULA Nikola, KŘÍŽ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.