6:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rantířov doma nezaváhal


Branky


21. D. Vaněk , 30. J. Holub , 35. K. Živný , 43. J. Kozák , 66. K. Holub , 84. J. Lupač
0

V Rantířově stříleli branky pouze domácí, v jejichž barvách se radovalo šest různých střelců. Hosté se neprosadili a odjíždějí s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo jasno

Do Rantířova, který ještě neprohrál, přijela Radešínské Svratka, která si v posledních čtyřech zápasech připsala jen dva body za remízy v Hartvíkovicích a Bohdalově.

 

Úvod zápasu se odehrával ve středu pole. První branka přišla ve 22. minutě, když hosté propadli na pravé straně, do velkého vápna vlétl Jakub Holub, jehož střelu Petr vyrazil, ale u odraženého míče byl první Vaněk a otevřel skóre - 1:0. Hned na to po Pekárkově centru skóroval Plhal, ale postranní rozhodčí signalizoval ofsajd. Po půl hodině hry se před Milanem Petrem ocitnul Jakub Holub a zvýšil vedení Rantířova na 2:0. Chvíli na to ztratili hosté míč na půlicí čáre, toho se ujal kapitán Živný a náhernou ránou zvýšil vedení domácího týmu na rozdíl třídy - 3:0. Hosté si vypili kalich hořkosti až do dna, když se ve 43. minutě střelou z hranice velkého vápna prosadil Kozák - 4:0. Domácí v prvním poločase vyškolili Radešínskou Svratku z produktivity.

Domácí přidali dvě branky

I ve druhé půli se hrála vyrovnaná partie, ale branky znovu stříleli jen rantířovští. Na 5:0 zvýšil v 66. minutě Karel Holub, když využil krásnou samostatnou akci Pavlíčka, jenž přešel přes tři hráče. V 84. minutě se ještě z dálky prosadil Lupač a uzavřel na 6:0. Hosté přece jen rozvlinili síť za Krupicovými zády, ale Jinkovi i Mužátkovi překazil radost zvednutý praporek asistenta rozhodčího. 

 

Rantířovští tak nepoznali hořkost porážky ani v osmém zápase a v dalším kole se vydají do Polné. Radešínskou Svratku čeká těžký zápas v Rapoticích.



Ohlasy k zápasu


TJ Ježek Rantířov
Radek Pavlíček (trenér): Výsledek vypadá jasně, ale na hřišti se hrál vyrovnaný zápas. V první půli jsme měli čtyři šance a všechny jsme proměnili. Ve druhé půli jsme přidali ještě dvě branky. Hosté nebyli odevzdaní, bojovali a snažili se až do konce hrát pohledný fotbal. Před takovým mančaftem smekám a přeji jim hodně úspěchů. Potěšilo mě, že nejsme závislí na jednom střelci.

FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž (trenér): Domácí nás nepřehráli, ale doplatili jsme na špatné řešení dobře rozjetých protiútoků a na nedůslednost v defenzivě. Když už jsme se prosadili, tak to bylo hned třikrát z ofsajdu. Teď jedeme do Rapotic a pak se začne lámat chléb.



Sestavy


TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - P. Pavlíček [-] , O. Raček [-] , K. Holub [-] (85. O. Suchý [-] ) , J. Kozák [-] (75. F. Bukovan [-] ) , D. Vaněk [-] , M. Procházka [-] , J. Holub [-] , K. Živný [-] , J. Lupač [-] , O. Kunče [-]

FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - A. Jinek [-] , J. Dvořák [-] (82. P. Veselý [-] ) , I. Plhal [-] (68. L. Gabriel [-] ) , M. Pekárek [-] , M. Šacl [-] (46. O. Hudeček [-] ) , M. Mužátko [-] , Z. Starý [-] , J. Janů [-] , R. Smejkal [-] , M. Drdla [-]

Hráči zápasu: J. Holub , O. Kunče .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - PODOBA Tomáš, ŠETEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.