FOTO: Rapotice zvládly duel v Rokytnici


Branky


0

Rozjeté Rapotice zavítaly do Rokytnice, kde po půli vedly o dvě branky a dvoubrankový rozdílem zápas nakonec i vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotka zajistil Rapoticím vedení

Rokytničtí toužili složit reparát za debakl v Rantířově. Rapoticím se daří a na to chtěli navázat.

 

Utkání začalo zostra. Nejprve ve 2. minutě mířil vedle levé tyče domácí Adam Štefánek a chvíli poté mířili i hosté jen kousek od levé tyče. Během 13. minuty vzplála radost u rapotického týmu, hosté nakopli dlouhý balón za obranu, gólman Široký vyběhl a Michal Sobotka do prázdné brány vstřelil první gól zápasu. Pár minut poté mohli jít Rapotice po chybě domácích do dvougólového vedení, avšak jejich pokus skončil vedle brány. Ve 30. minutě nejprve rokytnický obránce Sochna vyhlavičkoval míč z odkryté brány, z protiútoku utíkal na bránu Vahil'a, avšak jeho šanci a následný pokus Prokeše zlikvidoval gólman Laš. O dvě minuty později se podruhé v zápase zjevil před bránou znovu Michal Sobotka a připsal si druhý gól v utkání. Snížit mohl obránce Herbrych, ale jeho dělovka byla vyražena na roh. Do konce první půle se domácí hnali za snížením, což se ale nepovedlo.

Domácí pouze korigovali

Hned v 54. minutě šli hosté do třígólového vedení. Po nepříliš povedené rohu byl obrovský zmatek před rokytnickou bránou, Němec se dokázal zorientovat abylo to 0:3. O tři minuty později nedovolil hostům gólman Široký další gól, tentokrát vychytal samostatný únik. V 68. minutě se postavil za vápnem k přímému kopu Prokeš a od tyče zaklidil balón do sítě - 1:3. V 74. minutě měl gól na hlavě Štork, který si nehlídán naskočil na centr, avšak jeho hlavička mířila pouze nad. Tři minuty poté přišel první sporný moment zápasu. Hosté ve vápně faulovali Herbrycha, ale hrálo se dál. Rokytnice tedy i přes další šance vyrovnat nedokázala a podlehla Rapoticím 1:3.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Jan Hakl (hráč): V prvním poločase se hrálo vyrovnaně, ale z 2 hrubek jsme hostům góly darovali. V druhém jsme se začali dostávat do šanci více my, sice jsme inkasovali, ale pořád jsme si udržovali větší ofenzívu a nakopl nás Kačův gól. Poté jsme měli minimálně 3 vyložené šance a srazila nás i neodpískaná pecka. Zklamal nás výkon sudího, který jednak neodpískal jasnou penaltu, ale také potom, co se zhruba deset minut nehrálo, nenastavil ani minutu.

FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí): V Rokytnici jsme očekávali těžký zápas. Náš výkon v první půli nebyl dobrý. Scházela nám lepší finální přihrávka. Naštěstí jsme dokázali využít dvou chyb domácích. Přesto jsme si vytvořili více šancí, a to I ve druhé půli. Domácí hráli velmi dobře a přesto podlehli dojmu, že jim utkání prohrál rozhodčí. Hlavně od trenéra Vranky mi to přijde nedůstojné.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: MÜLLER Jiří - ŠETEK Jiří, BRADA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.